Billeje fra Girona Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Girona-Costa Brava Lufthavn.Information om Girona Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Girona-Costa Brava Lufthavn
GRO
Girona
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Girona Lufthavn er Ca. 2 timer og 50 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Girona Lufthavn den 9. billigste lufthavn at leje bil fra i Spanien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
17185 Vilobi de Onyar, Girona, Spanien


Telefon: +34 913 211 000

ANDRE NAVNE:
Aeropuerto de Girona-Costa Brava

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
9 internationale, 2 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Girona Lufthavn

Girona-Costa Brava Lufthavn ganske kort
Rejser man til Girona, nærmere bestemt Costa Brava, er man sikker på en formidabel ferie. Girona er kendt som en meget smukt og fredeligt sted, hvilket gør turist-destinationen meget fordelagtig for familier med børn. Typisk rejser man til Girona via Girona-Costa Brava Lufthavn Gerona. Girona-Costa Brava Lufthavn Gerona tilbyder en meget overskuelig lufthavn, hvor der er plads til alle. Girona-Costa Brava Lufthavn Gerona besidder alt hvad hjertet begærer. Eksempelvis en masse butikker, hvor man kan købe en masse spansk tøj.
Botiga i Costa Brava
Skilt med teksten Botiga der betyder butik.


Girona-Costa Brava Lufthavn Gerona er altså meget let at benytte. Samtidig har den en masse muligheder inden for mad, butikker osv. Den bliver af mange anset som meget familievenlig på grund af dens overskuelighed.

Gironas og Costa Bravas vilde kyster er fyldt med smukke oaser. Kysterne bærer præg af klippeskrænter, der lodret falder mod det blå hav. Sommetider hersker der en bidende vind på kysterne, der i visse tilfælde kan blæse over 100 km i timen – en oplevelse man ikke bør være foruden.

Costa Brava har en masse fantastiske attraktioner, der giver dig et sublimt indblik i Spaniens kultur. For at opleve alle disse attraktioner, anbefales det at benytte sig af biludlejning. Med billeje kan du frit bevæge dig rundt efter behov – det betyder, at du ikke er tidsmæssigt bundet af en eller anden bustur med en masse turister. Det er meget behageligere at benytte sig af biludlejning, da man slipper for en masse højtråbende turister og skrattende mikrofoner som guiderne altid bruger. Billeje er en fantastisk måde at se et land på. Man er helt tæt på naturen og ikke mindst kulturen. Når man vender hjem fra sin ferie, vil man gerne huske ferien som dejlig og afslappet i stedet for hektisk og kaotisk på grund af offentlig transport.