Billeje fra Granada Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Federico García Lorca Lufthavn.Information om Granada Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Federico García Lorca Lufthavn
GRX
Granada
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Granada Lufthavn er Ca. 3 timer og 40 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Carretera antigua de Malaga, Granada, Spanien


Telefon: +34 902404704

ANDRE NAVNE:
F.G.L. Granada-Jaén Lufthavn
Federico García Lorca Granada-Jaén


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
3 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Granada Lufthavn

Federico García Lorca Lufthavn helt kort
Er din valgte destination Granada, kan du forvente at komme til en by fyldt med kultur og liv. Granada Lufthavn ligger et stykke vest udenfor den smukke kulturby men ikke langt i lejebil. Granada ligger for foden af Sierra Nevada bjergkæden i omkring 700 meters højde, hvor de to floder Darro og Genil mødes. Grundet byens skønne placering er det både muligt at stå på ski i bjergene, men da byen samtidig ikke ligger mere end 70km fra Andalusiens kyst, er det også muligt at tage på stranden på en og samme dag, hvis man vælger at leje en bil.

Klimaet i Granada er vekslende fra sæson til sæson. I højsommeren kan der, grundet placeringen midt i landet blive temperaturer helt op til 40 grader, hvorimod der i vinterperioden, er noget køligere. Dog er der meget sjældent frost eller regn i området, hvilket gør, at når solen skinner vil det fortsat føles varmt, selvom det er vinter.

Kæmpe kulturmekka fyldt med liv
Granada er grundet sin rige historie en oplagt turist destination for folk fra alverdens forskellige kulturer. I Granada findes Spaniens største turistattraktion Alhambra, som har omkring to millioner besøgende hvert år. Alhambra består af de gamle arabiske sultaners paladser og haver i Granada, hvor sultanerne boede inden katolicismens indtog i Spanien. Alhambraen har siden 1984 været på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og nogle mennesker hævder, at Alhambraen er en af verdens ti vidundere! Området omkring Alhambraen bærer præg af, at det tidligere var mange arabere, der boede der. Området kaldes for Albaicín, og er kendetegnet ved hvidkalkede huse samt brostensbelagte gader.

Inspiration fra en svunden tid
Det arabiske islæt er ikke at fornægte i Granada. Byens kulturarv ses tydeligt, både indenfor byens udformning, hvor flere af de smukke huse omkranses af frodige haver, og byens gader, der er fyldt med smukke springvand. Den mad, som er at finde i Granada og omegn bærer også sit præg af byens historie, da gastronomien bærer et stærkt præg af de arabiske krydderier.

Granada er ydermere også kendt for sit kulturliv, og henover hele året løber både filmfestivaller, musikfestivaller og teaterfestivaller af stablen, som er med til at give byen et rigt kulturliv. Byen er også et søgt område for billedkunstnere, da den med sit sceniske landskab, gør det oplagt at male smukke malerier af byens arkitektur og udformning.