Billeje fra La Gomera Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra La Gomera Lufthavn.Information om La Gomera Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

La Gomera Lufthavn
GMZ
San Sebastián
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til La Gomera Lufthavn er Ca. 5 timer og 35 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er La Gomera Lufthavn den 8. billigste lufthavn at leje bil fra i Spanien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
La Gomera, Kanriske Øer, Spanien


Telefon: +34 922895950

ANDRE NAVNE:
Aeroporto de La Gomera
San Sebastián Lufthavn


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
2 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om La Gomera Lufthavn

La Gomera Lufthavn ganske kort
Går turen til den smukke kanariske ø La Gomera, skal du være parat til at blive taget med storm. Den lille ø, på blot 22 kilometer i diameter, bjergtager alle sine besøgende med sin smukke natur. La Gomera er af vulkansk oprindelse, og er den oplagte feriedestination for dem, der ønsker en mere aktiv ferie.
La Gomera
La Gomera udsigt Foto: iStockPhoto /Charles03


Smukke omgivelser, betagende scenarier og perfekt til billeje
Grundet den vulkanske jord, er terrænet på La Gomera kuperet, og derfor en attraktiv destination for folk, som holder af at vandre i naturen. Fordi øen er udformet som den er, er der stor forskel i højden på terrænet. Det højeste punkt på øen når op omkring de 1500 meter ved Alto de Garajonay. Området Garajonay er ydermere et af UNESCO’s World Heritage Sites, og derfor kategoriseret som noget, der absolut må ses, hvis man vælger at flyve til La Gomera på ferie. Øens udformning sammenlignes med en appelsin, der er blevet splittet i to, og bådene af appelsinen er blevet delt ud, og derved er der blevet skabt både bakker og dale på øen. På disse bakker gror en frodig regnskov, kaldet laurisilva, og grundet kraftigt regnfald i nogle dele af øen, er der meget forskellig vegetation i områderne.

Du kan let se priser på billeje fra La Gomera lufthavn ved at udfylde formularen ovenfor. Så indhenter vores sytem priserne på billeje.

Fantastiske vine og lækker spansk tapas
La Gomera er dog ikke kun for dem, der nyder et aktivt liv i naturen. Øen er også kendt for sin vinproduktion, og det er derfor muligt at nyde den lokale vin sammen med lækker spansk tapas på mange af øens små, hyggelige restauranter - dog ikke hvis du har lejet bil, men er man ude at køre en tur i området, burde det også være muligt at komme ind og besøge nogle af vingårdene, og derved få et indblik i øens vinproduktion helt tæt på.

Øen er delt op i forskellige kommuner, hvoraf den største er hovedstaden San Sebastián de la Gomera. I hovedstaden er der mulighed for shopping samt besøg på lækre lokale restauranter.

Klimaet på øen er varieret og ret fugtigt, hvilket også kommer til kende via den frodige natur. Øen får masser af sol, hvilket er et af kendetegnene for de kanariske øer, men samtidig kommer der også en del regn og fugt på øen. Gennemsnitstemperaturen i sommermånederne ligger på omkring de 25 grader, og i vinterperioden omkring de 20 grader.