Lej bil på Isla Bonita - La Palma

Spanien - Santa Cruz De La Palma - AF - Opdateret 27. februar 2015

La Palma er en del af de syv øer, som tilsammen udgør De Kanariske Øer i Stillehavet. Den ligger i den nordvestlige del af klyngen, og er særligt berømt for sin frodige natur og skønne omgivelser.

Øen er utrolig flot og bliver i folkemunde kaldt for Isla Bonita – den smukke ø. Placeringen ud for Afrikas kyst gør, at klimaet er ideelt, og sommeren byder udelukkende på temperaturer i den helt høje ende af skalaen.

Billeje fra lufthavnen på La Palma
La Palma Lufthavn med IATA koden SPC håndterer i omegnen af 1. mio passagerer om året hvilket svarer til ca. en femtedel af danmarks befolkning hvis alle passagerne var danske.

Hvis du skal leje bil i La Palma lufthavn kan du leje hos Autos Ancar, Avis, Cicar, Europcar eller Hertz der alle har kontorer i lufthavnen. Hvis du bruger vores søgemaskine til at sammenligne priser på billeje, kan du hurtigt finde den billig lejebil til din ferie på La Palma.

Lufthaven ligger ca. 8 km uden for Santa Cruz de la Palma og er en moderne lufthavn med alt hvad dertil hører.

Priser på lejebiler
Hvis du kan nøjes med en mindre bil eksempelvis af typen Ford Ka, Volkswagen Fox, Fiat Punto eller tilsvarende kan en uges leje som regele gøres for under 1.000,-, mens en Audi eller lignende kan gøres for omkring 2.500-3.000 for en uge.

Vil man have en god størrelse bil der hverken er for lille eller for dyr, bør man vælge en bil i Intermediate klassen. Her finder man biler som Skoda Octavia, Citroen C4, Opel Zafira og lignende. Priserne på sådan en type bil beløber sig typisk til mellem 1.300 og 1.900 kroner for en uge.

La Palma - en ferie i ro og fred
La Palma kommer ofte til at stå i skyggen af de mere kendte øer som Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife, fordi den er mindre og ikke er lige så berømt som de andre. Men det skal man bestemt ikke betragte som et minus. Tværtimod. Det begrænsede rend af turister betyder, at der er mulighed for at udforske og nyde den smukke ø i fred og ro.

De fleste der besøger øen, benytter den lokale La Palma lufthavn, som ligger omkring otte kilometer fra hovedstaden Santa Cruz de La Palma. Transporten til og fra lufthavn er nemt klaret gennem det offentlige transportsystem eller ved at gøre brug af den fordelagtige mulighed med at leje en bil. Uden for ankomsthallen holder et væld af taxaer klar til at transportere ferieglade turister hen til deres hotel eller foretrukne destination, og de lokale busser kører hver halve time mellem hovedstaden og lufthavnen.

Dog kan det være godt at have egen bil til rådighed hvis man vil rundt og se lidt på hvad øen har at tilbyde.

Hvert år er der mere end en million mennesker, der besøger lufthavnen og øen. Der er dog flere og flere turister, som får øjnene op for øens mange attraktioner, og man har derfor været nødt til at udvide lufthavnen. Fremover vil La Palma lufthavn derfor være i stand til at klare mere en tre millioner besøgende på årsbasis.

Smuk natur med lejet bil
Ligesom de andre Kanariske Øer er La Palma en lavaø, og det betyder, at naturen er et helt fantastisk særsyn. Øen byder på alt fra grøn og frodig vegetation, til smukke hvide sandstrande og enorme klippeformationer. Har man lejet en bil, er der mulighed for at komme ud og opleve alt, hvad øen har at byde på og lægge vejen forbi de små lokale landsbyer eller køre langs den smukke kyststrækning. Her er altså noget for enhver smag, og man har mulighed for at kombinere en daseferie på stranden med unikke naturoplevelser og et godt indblik i den lokale kultur.

Så det er bare med at komme af sted og være med til at udforske alt, hvad øen har at byde på.