Las Palmas Lufthavn - Ideel til billeje

Spanien - Gran Canaria - AF - Opdateret 27. februar 2015

Azurblåt vand så langt øjet rækker, frodige palmer og strande med hvidt sand. Gran Canaria er blevet en af danskernes foretrukne feriemål. Men før man kan slå sig ned på stranden eller deltage i en af de mange fester, besøger man Las Palmas Lufthavn, som er en nyere lufthavn bygget i 1993.

Leje af bil fra Las Palmas
Mennesker rejser ind og ud fra øen hver dag samtidig med, at personalemedarbejderne forsøger at holde tungen lige i munden, så de kan forlade den pulserende lufthavn med god samvittighed, når dagen er omme.

Alle de mange rejsende gør at der er god konkurrence blandt de selskaber der udlejer biler, hvilket kommer de rejsende til gode.

Det er ikke usædvanligt at man kan få en lejebil i en uge for ca. 600-700 kroner for en uge inklusiv alle nødvendige forsikringer. Altså en pris på mindre end 100 kroner om dagen, hvilket er ret billigt.

BillejePris.dk er en søgemaskine til billeje. Vi har udviklet et system der søger efter priser på lejebiler hos alle de store biludlejere på en given lokation. Du kan selv prøve systemet og se priser på billeje via formularen til højre, der søger hos alle udlejerne i Las Palmas lufthavn.

Om Las Palmas lufthavn - Aeropuerto de Gando (LPA)
Gran Canaria rummer den største by på De Kanariske Øer, Las Palmas. Og så er det den tredjestørste ø af De Kanariske Øer. Det er en af grundende til, at mennesker fra hele verden besøger stedet og Las Palmas Lufthavn. ”Aeropuerto de Gando” er et andet navn for lufthavnen, som ligger ved Gando-bugten. Gando er den andenstørste by på Gran Canaria.

Las Palmas Lufthavn består af nationale og internationale afgange, og ved ankomst kan turisterne afhente sin bagage i tre forskellige zoner.

- Zone A modtager passagerer, der rejser inden for EU.
- Zone B tager sig af de andre internationale passagerer.
- Zone C modtager passagerer, der rejser mellem de Kanariske øer.

Tag bilen til Las Palmas by
Hvor man før tog på jagt efter guldet, har vi i dag sparret guld nok op til farvede drinks og uendelige timer på stranden. Men hvis man gerne vil gribe eventyret, så er der mulighed for oasejagt. En GPS kan finde vejen fra lufthavnen til hovedstaden, Las Palmas, hvor der er cirka 18 kilometers afstand. Byen blev grundlagt tilbage i 1478, og den er fyldt med attraktioner. Der er rig mulighed for at shoppe, gå på kulturel opdagelse eller feste igennem med de lokale, som om dagen også skaber et pulserende liv i gaderne. Og så har Christopher Columbus desuden været på eventyr i byen på sin vej til Amerika.

Rundt på øen i udlejningsbil
Som gæst på Gran Canaria er der maksimalt 45 minutters kørsel til øens mest populære områder, som Las Palmas, Playa del Inglés og Puerto Rico. Taxi og busser er til rådighed, men ved at vælge bilen og GC-1 motorvejen kommer man hurtigt fra lufthavnen til de nordlige eller mere sydlige områder. Og så er bilen en fordelagtigt transport, hvis man ønsker at besøge mere end én af øens oaser.

Hvis man gerne vil se mere i det Kanariske, er det nemt og billigt at flyve mellem De Kanariske Øer. Her vil biludlejning i lufthavnen også være mulig, hvis man vil fortsætte sit eventyr.