Billeje fra Madrid lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Madrid lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Madrid Barajas Lufthavn
MAD
Madrid
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Madrid lufthavn er Ca. 3 timer og 15 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Madrid lufthavn den 8. billigste lufthavn at leje bil fra i Spanien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Av de la Hispanidad, s/n, 28042 Madrid, Spanien


Telefon: +34 913 21 10 00

ANDRE NAVNE:
Adolfo Suárez Lufthan
Madrid Barajas Lufthavn
Aeropuerto Adolfo Suárez


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
12 internationale, 7 lokale
Generel information om Madrid lufthavn

Madrid Barajas Lufthavn i korte træk
Madrid lufthavnen Barajas ligger cirka 12 kilometer uden for Madrid by. Madrid Lufthavn bliver anset som Spaniens største lufthavn. Den har godt og vel 50 millioner besøgende om året – og dette tal stiger kontinuerligt. Grundet Madrid lufthavnens massive travlhed er den blevet indstillet som en af Europas travleste lufthavne. Madrid lufthavnen (Barajas) bliver benyttet af store flyselskaber såsom American Airlines, Türkis Airlines og Iberia. Man kan fra Madrid lufthavn (Barajas) rejse til næsten alle nyder i verden herunder Dakar, Dallas og Moskva.
Spaniens hovedstad Madrid
Spaniens hovedstad Madrid


Lufthavnen i Madrid er fantastisk hvad angår mulighederne for shopping, spisesteder, barer, banker osv. På grund af lufthavnens uhyre effektive brugervenlighed, kan man hurtigt finde det man ønsker. I ankomsthallen er der også mulighed for biludlejning, hvilket kan være særdeles fordelagtig for dig, der ønsker at opleve Madrid fra en anden vinkel. Billeje giver dig nemlig muligheden for at besøge Spaniens smukke hovedstad i en bil, hvor du selv bestemmer hvad du vil se – og hvornår du vil se det.

Mange turister kredser om Madrids kulturskatte i indre by, men kører man lidt uden for byen, er det faktisk muligt at opleve ligeså flotte og spændende kulturelle skatte. Ønsker man at opleve hele Madrid og ikke mindst Spaniens kultur, anbefales det at besøge de attraktioner, der afviger en lille smule fra den indre by. Benyt dig af billeje og sæt kursen ud af byen. På den måde vil du opleve ting som du slet ikke havde regnet med på forhånd. Dog kan biludlejning også komme dig til gode i den indre by, da Madrid har ufattelig mange og forskellige kulturelle ting at fordybe sig i. For at nævne et eksempel er der selvfølgelig de smukke og store katedraler – disse er virkelig et besøg værd. Og har man alligevel valgt at leje bil, kan man ligeså køre til Stadio Bernabeu og opleve verdensklasse fodbold, hvor bl.a. Ronaldo, Casillas og Co. spiller.


Senest fundne priser på billeje fra Madrid lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat 500
05-09-2020
106,- pr. dag
Fiat 500
01-10-2020
149,- pr. dag
Smart Forfour
07-08-2020
161,- pr. dag
Fiat 500
09-08-2020
175,- pr. dag
Ford Ka
12-10-2020
207,- pr. dag
Køretider i bil fra Madrid lufthavn


Destination
Ca. køretid
Madrid centrum
15 minutter
Guadalajara
40 minutter
Collado Villalba
40 minutter
Toledo
1 time
Segovia
1 time og 20 minutter