Billeje fra Menorca Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Menorca Lufthavn.Information om Menorca Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Menorca Lufthavn
MAH
Menorca
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Menorca Lufthavn er Ca. 3 timer
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Carretera de Sant Climent, Menorca, Spanien


Telefon: +34 913 211 000

ANDRE NAVNE:
Mahón Lufthavn
Aeropuerto de Menorca


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
12 internationale, 7 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Menorca Lufthavn

Menorca Lufthavn i korte træk
Menorca Lufthavn er placeret på den baleariske ø, der hedder Menorca. Øen er den anden største af de baleariske øer og ligger faktisk kun 35 kilometer fra ferieøen Mallorca. Man kan trygt benytte Menorca Lufthavn, da denne er moderniseret og passer til de fleste menneskers behov. Som så mange andre lufthavne besidder Menorca Lufthavn også spisesteder, shopping steder, barer osv. En meget fin lufthavn at benytte, hvis man ønsker at rejse til Menorca.
Fly i Menorca lufthavn
Fly i Menorca lufthavn


Menorca øen er en perfekt ø, hvis man ønsker at udforske Spaniens kultur. Øen har nemlig bibeholdt sin originale karakter. Den originale karakter er intakt, fordi øen ikke er inde i samme rivende udvikling som resten af Spanien. For natur- og kulturelskere er Menorca et fantastisk smukt sted. Samtidig er øen ideel for børnefamilien, der ønsker at tilbringe ferien på en masse strande – øen har nemlig næsten ligeså mange strande som Ibiza og Mallorca tilsammen.

Når man lander i Menorca Lufthavn kan man vælge at besøge enten nord- eller sydsiden. Besøger man nordsiden vil man møde en masse maleriske fiskerlandsbyer, hvor den spanske stemning virkelig træder i karakter. Sydsiden derimod bærer præg af smukke sandstrande med klipper, hvortil der hører ferieboliger, der især er velegnet til familier.

Øen har fantastiske steder man kan udforske. For at se mest muligt og få mest muligt ud af ferien, anbefales det at benytte sig af biludlejning. Billeje giver dig muligheden for at se både nord- og sydsiden på én dag. Det kan svært at nå så meget ved at benytte sig af offentlig transport. Derfor er billeje en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at opleve en spansk ø på aller tætteste hold. Hvis du benytter vores søgemaskine får du et sublimt overblik over, hvilke billejeselskaber, der er værd at benytte samt hvilke selskaber, der passer på netop dit behov. Øen Menorca opleves bedst via billeje.


Artikler om Menorca Lufthavn


Udlejning af bil på Menorca Spanien
I Middelhavet ligger ø-gruppen de Baleariske øer, som består af seks fantastiske ferieparadiser. Øerne er kendt for at være store tilløbsstykker – særligt i sommerperioden. Læs mere


Køretider i bil fra Menorca Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Cala Galdana
35 minutter
Cala'n Bosch
50 minutter
Cala Santandria
40 minutter
Ciutadella
45 minutter
Santo Tomas
30 minutter
Son Bou
20 minutter