Pristjek - Billeje fra Malaga Lufthavn Juli 2017

Spanien - Malaga - Pristjek - AF - Opdateret 6. februar 2017
Vi besluttede os for at lave et pristjek på billeje fra Malaga Lufthavn 1. juli 2017 til 8.juli 2017 fra Malaga Lufthavn. Ved første øjekast er billigste bil en Fiat 500 til små tusind kroner, men udlejerens metode til at afregne brændstof gør at den slet ikke er så billig end da. Læs vores pristjek her og se hvor stor forskellen er på de forskellige biler.

Malaga i Spanien
Billeje i Malaga en uge i Juli kan gøres for omkring 1.200,- kroner, hvis man blot skal brug en lille bil. Foto: iStockPhoto SeanPavonePhoto
Et hurtigt kig på priserne på billeje fra Malaga Lufthavn første uge i juli 2017 giver et pris niveau på 1.000,- til 2.000,- kroner for en uges leje af en bil i mini klassen. Den dyreste koster altså mere end dobbelt så meget som den billigste og dermed kan det godt betale sig at undersøge priserne inden man lejer bil i Malaga.

Biler i klassen Mini

Brændstof model Billigste pris Dyreste pris Pris forskel
FR  1.006,- (Fiat 500) 1.495,- (Fiat 500) 48%
FE  1.139,- (Seat Mill) 1.784,- (Mini Cooper) 56%
FF  1.206,- (Fiat 500)  BILLIGST 2.038,- (Citroen C1) 68%
Priser indhentet 6. februar på billeje fra Malaga Lufthavn fra 1.juli 2017 til 8. juli 2017.

Biligste bil er ikke altid billigst
Ved første øjekast ser det ud til at den billigste bil koster 1.006,- for en uges leje, men kigger man nærmere vil man se at brændstof modellen for den bil er FR, hvilket betyder at den måske ikke er helt så billig alligevel.

Desværre er der nogen biludlejere i Malaga og Sydeuropa i øvrigt, der er begyndt at dumpe priserne på billeje, for derefter at opkræve gebyr for opfyldning af brændstof. Dette medfører en skjult omkostning som man skal være opmærksom på når man undersøger priserne for billeje.

Da FR betyder at udlejeren pålægger et ekstra gebyr for brændstof påfyldning og det brændstof der fyldes på forventeligt vil være en anelse dyrere end inde i selve Malaga, ender bilen til 1.206,- med at være billigst medmindre man vitterligt kan aflevere bilen til 1.139,- med helt tom tank.

Tre brændstof modeller du bør kende til
Hvis en bil har FR (Full-Empty Refund) som brændstof model, betyder det at du skal betale et tvunget ekstra gebyr når du afhenter eller afleverer bilen. Typisk i omegnen af 25 euro. Det er klart at dette gør prisen mindre attraktiv.

Hvis en bil har FE (Full-Empty) som brændstof model, betyder det at man skal betale for en fuld tank brændstof ved afhentning af bilen, men skal aflevere den med så tom tank som muligt. Typisk vil man altid have ubrugt brændstof i tanken når man afleverer bilen, så dett er dermed også en skjult ekstra omkostning man på have med i sine overvejelser.

Hvis en bil har FF (Full-Full) som brændstoft model, betyder det at man henter og afleverer med samme mængde brændstof og dermed at der ikke er skjulte ekstra omkostninger i forbindelse med brændstoft.

Biler i klassen Economy

Brændstof model Billigste pris Dyreste pris Pris forskel
FR  1.036,- (Opel Corsa)  BILLIGST 1.758,- (Opel Corsa) 69%
FE  1.196,- (Nissan Micra) 2.117,- (Opel Corsa) 77%
FF  1.486,- (Fiat Panda) 2.008,- (Seat Ibiza) 35%
Priser indhentet 6. februar på billeje fra Malaga Lufthavn fra 1.juli 2017 til 8. juli 2017.

Den grønne smiley
Når du bruger BillejePris.dk forsøger vi at hjælpe dig med at finde billigste billeje ikke kun i Malaga, men også resten af verden. Derfor har vi lavet vores system, så de biler der har neutral brændstof politik har en grøn smiley ud for punktet brændstof.

Det gør det lettere at overskue hvilke biler der ikke har ekstra omkostninger skjult i deres brændstof politik, så du bedre kan styre mod den billigste billeje.

Men som du kan se i pris tabellen for biler i Economy klassen kan en bil med brændstof politik FR stadig godt være billiger end en med FF, hvis prishoppet mellem dem er er meget stort.

I ovenstående pris eksempler var gebyret på FR i omegnen af 25 euro og ville dermed godt kunne betale sig i forhold til merprisen på 450,- op til FF modellen. Men når man ser en gul eller rød smiley, skal man kigge ekstra godt efter i lejebetingelserne inden man booker, så man kan se hvor stort gebyret er.

Send feedback
Billeje i Spanien?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.