Billeje fra Santiago Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Santiago Lufthavn.Information om Santiago Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Santiago Lufthavn
SCQ
Santiago De Compostela
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Santiago Lufthavn er Ca. 3 timer og 20 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Santiago, Spanien


Telefon: +34 981547501

ANDRE NAVNE:
Santiago de Compostela Lufthavn

Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Santiago Lufthavn

Hurtige fakta om Santiago Lufthavn
Hvis turen går til fantastiske Santiago de Compostela er du garanteret en oplevelse for livet. Den smukke hovedstad i regionen Galicien emmer af historie og spændende kultur, som kan blæse benene væk under hvem som helst. Byen er sidste stop, hvis man vælger at gå den lange tur op langs caminoen, der sammenfletter dette lille hjørne af det nordlige Spanien med resten af Europa.

Camino vandring og smukke historier
Santiago de Compostela bliver hvert år besøgt af flere tusinde mennesker, som har taget pilgrimsrejsen op langs caminoen til det aller nordligste Spanien, for at ende deres rute ved den smukke, historiske katedral i Santiago de Compostela. Mange tusinde folk går, cykler eller rider denne smukke pilgrimsrute, som fører dem til hjertet af Galicien og det store kristne symbol som er katedralen i regionens hovedstad.

Santiago de Compostela er samlingspunkt for mange forskellige kulturelle- men så sandelig også gastronomiske oplevelser. Byen byder på massevis af lækre restauranter, barer og tapas barer, der server lige hvad hjertet begærer, om det så skulle være lækker friskfanget fisk, udsøgt kalv, sprøde friske grøntsager eller lækker tapas. Efter et endt aftensmåltid er det oplagt at fortsætte sin færden videre ud i byen, da den omtales som byen der aldrig sover, og der derfor altid vil være et pulserende byliv, som nok også især understøttes af de mange studerende, som hvert år valgfarter fra alle dele af verden til Santiagos universitet for at studere.

Byen er også kendt for sin store festival der afholdes i juli måned for at hylde byens skytsengel Sankt Jakob. Her er der gang i hele byen, og der kan opleves fester på hvert gadehjørne, til ære for byens skytsengel.

Noget for enhver smag
Santiago de Compostela og området i Galicien har alt hvad hjertet begærer i forhold til natur også. Området byder på skønne sandstrande, smuk og frodig skov samt bjerge, der ligger op til alle mulige forskellige slags aktiviteter rundt omkring i landet. Her er der noget for enhver smag, lige meget om man bedst kan lide at opholde sig på stranden, cykle en lang tur i skoven eller vandre i de smukke bjerge.

Temperaturen i Santiago de Compostela ligger i sommermånederne på omkring de 20-30 grader med masser af solskin og næsten ingen regn, hvor der i vintermånederne er en temperatur omkring de 10 grader, og derfor et noget mildere vejr end i Danmark, hvilket også gør en tur til Galicien oplagt i vinterhalvåret.