Billeje fra Antalya Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Antalya Lufthavn.Information om Antalya Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Antalya Lufthavn
AYT
Antalya
Tyrkiet

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Antalya Lufthavn er Ca. 3 timer og 50 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Antalya Lufthavn den billigste lufthavn at leje bil fra i Tyrkiet.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Antalya Havalimani 1. Dis Hatlar Terminali 07230 Antalya, Tyrkiet


Telefon: +90 444 7 423

ANDRE NAVNE:
Antalya Havalimani

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 6 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Tyrkiet

Lufthavn
Sted
Adana
Izmir
Ankara
Istanbul
Dalaman
Diyarbakir
Kayseri
Gaziantep
Alanya
Konya
Milas


Generel information om Antalya Lufthavn

Antalya Lufthavn fakta
I 2011 vandt Antalya Lufthavn den internationale pris, Airport Council Internationals (ACI), for bedste lufthavn i Europa for lufthavne i størrelsen 10-25 millioner årlige besøgende. Lufthavnen fik prisen grundet høj sikkerhed, social ansvarlighed og topkvalitet.
Biludlejning Antalya Lufthavn
Biludlejning Antalya Lufthavn


Er du klar til varmere temperaturer, solbadning, drinks og smagfuldt mad? Hvornår er man egentlig ikke klar til det? Hvis du gerne vil mæske dig i alt det og endda til fornuftige priser, så er Antalya i Tyrkiet det rette sted at pakke kufferten til. Hvis du ikke kan komme hurtigt nok til hotellet, kan du vælge biludlejning direkte fra Antalya Lufthavn.

Billeje - bestil hjemmefra og få billigere priser
Tro det eller ej, du kan faktisk gøre turen endnu billigere, end den bliver i forvejen, når du rejser til Antalya. I hvert fald hvis du allerede ved på forhånd, at du gerne vil have den frihed, som billejen giver dig. For bestiller du hjemmefra, så kan du undersøge de forskellige udbydere af biludlejning - og finde de mest fordelagtige priser.

Desuden skal du ikke vente på din bil, når du så ankommer til Antalya Lufthavn. Så er den klar til dig. Husk at undersøge at forsikringerne på bilen er, som de skal være, inden du bestiller. Og når du sætter dig ind i bilen, bør du også kigge, om den har skrammer eller andet, så du ikke hæfter for det. Ellers er det bare at trille afsted mod dit hotel. Antalya Lufthavn ligger omkring 10 km. væk fra Antalya centrum.

Antalya er et sandt ferieparadis
Ved den sydlige tyrkiske middelhavskyst ligger byen Antalya. Byen har været et attraktivt turistmål for danskere i årevis. Det skyldes blandt andet, at der stort set altid er godt vejr. Temperaturerne er naturligvis lavere i vinterperioden, men de er stadig milde - og vigtigst af alt - der er varmere end i kolde Danmark.

Antalya byder både på storbyliv og ren afslapning ved pool eller strand. Langs Antalya ligger sandstranden Lara Beach og den omtrent 8 km. lange strand Konyaalti. Går du langs strandene, kan du kigge op, og så er der utroligt smukke og stejle klipper. Nogle af klipperne kan du hoppe i havet fra. Når du skal forsyne dig med mad og drikke, er priserne også billige - måske har du endda bestilt “All Inclusive” hjemmefra. I så fald kan du bare gå i baren, når du ellers gider at rejse dig. Det er da et sandt ferieparadis.

Af seværdigheder i Antalya bør du se det flotte vandfald Duden Waterfalls. Det består af to vandfald: et øvre og et nedre. Det ligger i udkanten af Antalya. For at komme derud nemmest vil biludlejning være en god ide. Ellers kan du også besøge Perge Ancient City, som er en imponerende, velbevaret oldtidsby med mange synlige detaljer. Der anbefales, at man sætter god tid af til besøget. Og det var kun nogle af seværdighederne. Der findes mange flere.

Det er ikke kun Antalya, som er fantastisk. Også områderne omkring har meget at byde på. Byer som Side, Belek eller Alanya bør du også tage på en udflugt til. Belek er kendt for dens golfparadis med 14 golfbaner, der er toptunede. I Side får du tilfredsstillet dine historiske interesser. Side var under romerske kejsere en handelsby, der fik gang i økonomien via slavehandel og gladiatorkampe. Arkitektoniske levn fra den tid kan du opleve i dag, hvis du tager dertil. Alanya har du nok hørt om - her er der fest i gaden, men også masser af spændende markeder, hvor du kan gøre en god handel og smuk natur og strand.
Billeje kom omkring i Antalya og omegn med aircondition

Hvis du gerne vil se flere steder i Antalya og omkring byen, så vil det være en kæmpe fordel med en bil. Rejser du i de meget varme perioder, så er det nærmest umuligt at komme til flere destinationer, hvis du skal gå eller med offentlig transport. For når der er varmt i Tyrkiet, så er det virkelig varmt. En bil med aircondition vil være et must - og så kan du altid køre til en strand tæt på og få en dukkert.


Artikler om Antalya Lufthavn


Lejebil i Antalya. Søg billig billeje
Du kan bruge vores søgemaskine til at finde billig billeje fra Antalya Lufthavn. Vi søger biludlejning for dig hos alle de store biludlejere i Antalya Lufthavn, så du let kan finde billig lejebil Læs mere


Senest fundne priser på billeje fra Antalya Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Renault Symbol
03-01-2022
97,- pr. dag