Billeje fra Dalaman Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Dalaman Lufthavn.Information om Dalaman Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Dalaman Lufthavn
DLM
Dalaman
Tyrkiet

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Dalaman Lufthavn er Ca. 3 timer og 45 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Dalaman Lufthavn den 9. billigste lufthavn at leje bil fra i Tyrkiet.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Ege Mh., Dalaman, Tyrkiet


Telefon: +90 2527925555

ANDRE NAVNE:
Dalaman Havalimani

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
6 internationale, 3 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Tyrkiet

Lufthavn
Sted
Adana
Izmir
Ankara
Antalya
Istanbul
Diyarbakir
Kayseri
Gaziantep
Alanya
Konya
Milas


Generel information om Dalaman Lufthavn

Dalaman Lufthavn helt kort
Dalaman Lufthavn er en ud af tre lufthavne der servicere det sydvestlige Tyrkiet. Fra lufthavnen ankommer fly fra både Europa, Nord Afrika, Mellemøsten og resten af Tyrkiet.

Dalaman Lufthavn åbnede tilbage i 1981 og byggeriet af lufthavnen tog næsten 5 år. Lufthavnen har for nyligt fået ny terminal til internationale flyvningerne der har koster vel over 500 millioner kroner. Den nye terminal bygning er den tredje største i tyrkiet, hvilket også signalerer store ambitioner for internationale flyvninger til Dalaman Lufthavn fra hele verden.

Konkurrencen blandt biludlejere er stor
Skal du leje bil fra Dalaman Lufthavn er udvalget ret stort og der er også stor forskel på priserne afhængig af hvilken udlejer du vælger. I lufthavnen findes både de store internationale biludlejningsbrand og mindre lokale biludlejere, der tager konkurrencen op med de store.

For at få et komplet overblik over udbudet af lejebiler, kan du benytte vores søgeformular ovenfor. Vælg blot dato for afhentning og aflevering og klik på søg knappen. Så indhenter vores system billeje priser fra alle leverandørerne i Dalaman Lufthavn.

Køretiden i bil fra lufthavnen til Dalaman centrum er kun 10 minutter, så du er hurtig inde i byen når du først har fået udleveret din bil.Køretider i bil fra Dalaman Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Dalamn centrum
10 minutter
Fethiye
50 minutter
Ortaca
25 minutter