Billeje fra Gazipasa Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Gazipasa Alanya Lufthavn.Information om Gazipasa Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Gazipasa Alanya Lufthavn
GZP
Alanya
Tyrkiet

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Gazipasa Lufthavn er Ca. 4 timer
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Gazipasa, Gazipasa Alanya, 07900 Antalya, Tyrkiet


Telefon: +90 242 582 71 26

ANDRE NAVNE:
Alanya Lufthavn
Gazipasa Lufthavn


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
1 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Tyrkiet

Lufthavn
Sted
Adana
Izmir
Ankara
Antalya
Istanbul
Dalaman
Diyarbakir
Kayseri
Gaziantep
Konya
Milas


Generel information om Gazipasa Lufthavn

Gazipasa Alanya Lufthavn ganske kort
Omkring 30 minutter fra det populære feriested Alanya ligger Gazipasa Alanya Lufthavn. Faktisk er den beliggende i Antalya Provinsen, men der er næsten to timers kørsel til Antalya fra Gazipasa Lufthavn. Antalya og Alanya er de største byer i Tyrkiet, så du bør give begge et visit. Det ville helt klart være nemmere, hvis du valgte biludlejning i Gazipasa Alanya Lufthavn.
Biludlejning Gazipasa Alanya Lufthavn
Biludlejning Gazipasa Alanya Lufthavn


Oplev mere med biludlejning
Når man skal på ferie, som man nok oftest skal, når man rejser til Tyrkiet, så vil man også gerne kunne slappe af. Især i den varme. Turen risikerer at blive alt for hektisk, når man skal planlægge for meget for at komme ud at se, alt det man vil. Primært fordi man også skal finde transport dertil og nok også gå en del. Ville en bil med både aircondition og GPS ikke gøre det meget lettere for dig? Så kan du blive kølet godt og grundigt ned, mens du finder ud til de spændende seværdigheder i Tyrkiet.

Alanya en ferieperle uden lige
Du står op efter en god søvn, skyder gardinerne til side, og solens stråler varmer din krop. Du får en god omgang morgenmad med friske, lokale frugter, og så er du klar til en tur ved en af de mange fantastiske strande, som er langs den sydlige middelhavskyst ved Alanya.

Har du prøvet hamam? Det kaldes også for tyrkisk bad. Hvis svaret er nej, så skal det prøves. Hvis svaret er ja, så ved du, at du er nødt til at prøve det igen. Det vil oftest blive udbudt på dit hotel.

Trænger du til nye forsyninger, vil det være oplagt at besøge byens basar. Dog skifter lokationen som regel fra dag til dag, så det skal du være opmærksom på. Her kan du få alverdens varer som parfumer, tøj, tyrkisk te og krydderier. Og der skal du bare prutte om prisen. Det er de villige til.

Ellers er der seværdigheder som Red Tower, der er et historisk tårn i Kizil Kule, som er at finde på byens flag. Det ses som en slags symbol på byen. Tårnet er et af Tyrkiets velbevarede militærbyggerier.

Et besøg til Manavgat er helt sikkert det hele værd. Her er en idyllisk skov med vandfald, som er utrolig smukt. Og så er fiskerestauranterne omkring stedet også rost til skyerne. Generelt er maden i Tyrkiet fremragende med masser af smag og til billige priser. Så giv den endelig gas på den front.
Book billeje inden afrejse
Der er mange fordele ved at vælge biludlejning. Og det bliver kun nemmere, hvis du klarer det hjemmefra. Måske er du lidt nervøs for at leje en bil i udlandet, men hvis du læser alt igennem inden afrejse, så kan du føle dig ganske tryg.

Når du skal vælge biludlejning, er det vigtigt at tage et kig på forsikring herunder selvrisiko. De fleste foretrækker også, der er en GPS med, så du kan finde hen til de spændende steder i Alanya og omegn. Husk derfor at tjekke om den er med i billejen. Undersøg desuden om du skal have internationalt kørekort, og hvor gammel du skal være for at køre bilen.

Når du får nøglen til bilen udleveret tag da at se, om bilen har skrammer, så du ikke skal betale for det. Så skulle det meste af det praktiske være i orden, og så kan du tage på opdagelse i Alanya og omegn, lige så tosset du vil - og endda med aircondition. Det vil du helt sikkert ikke fortryde under de varme himmelstrøg i Tyrkiet.