Billeje fra Izmir Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Adnan Menderes Lufthavn.Information om Izmir Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Adnan Menderes Lufthavn
ADB
Izmir
Tyrkiet

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Izmir Lufthavn er Ca. 3 timer og 30 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Izmir Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i Tyrkiet.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Dokuz Eylül Mh., 35425 Izmir, Tyrkiet


Telefon: +90 232 455 00 00

ANDRE NAVNE:
Izmir Adnan Menderes Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
9 internationale, 5 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Tyrkiet

Lufthavn
Sted
Adana
Ankara
Antalya
Istanbul
Dalaman
Diyarbakir
Kayseri
Gaziantep
Alanya
Konya
Milas


Generel information om Izmir Lufthavn

Adnan Menderes Lufthavn fakta
Izmir Adnan Menderes Lufthavn er navngivet efter den tidligere tyrkiske premier minister Adnan Menderes. Lufthaven er international og servicerer det meste af Izmir.
Biludlejning Adnan Menderes Lufthavn
Biludlejning Adnan Menderes Lufthavn


Lufthavnen ligge små 18 kilometer sydvest fra selve Izmir by og har i 2006 fået en helt ny terminal til internationale flyvninger, der erstatter den gamle militær terminal. Izmirr lufthavn håndterer årligt ca. 2 millioner internationale passagerer og 9 millioner indenrigs passagerer. En stor del af de internationale er turister.

Izmir er den 3. største by i Tyrkiet, hvis historie går helt tilbage til 3000 år f.v.t.. Solen skinner i næsten 300 af årets dage, så derfor er Izmir et yndet turistmål med et stort udvalg af biludlejningsselskaber til følge.

Biludlejere i lufthavnen
Hvis du søger billeje i Izmir er det let at sammenligne priser for de biludlejningsselskaber der ligger i Izmir lufthavn. Der er ca. 13 firmaer der tilbyder billeje og 9 af dem er store internationale brands og de resterende 4 er små lokale biludlejere. Sammenlign priserne før du lejer så du få den bedste pris på din lejebil.

Lejebil til og fra Izmir lufthavn
Lufthavnen ligger meget tøt på både E87 og E96, så skal du videre øst- eller syd på er det let et komme til motorvejen via D550.