Billeje fra Hamborg Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Hamborg Lufthavn.Information om Hamborg Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Hamborg Lufthavn
HAM
Hamborg
Tyskland

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Hamborg Lufthavn er Ca. 1 time og 5 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Hamborg Lufthavn den 3. billigste lufthavn at leje bil fra i Tyskland.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Flughafenstraße, Hamburg, Tyskland


Telefon: +49 4050750

ANDRE NAVNE:
Flughafen Hamburg

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 3 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Tyskland

Lufthavn
Sted
Berlin
Bremen
Dusseldorf
Frankfurt
Hanover
Køln
Lübeck
München
Nürnberg
Laage
Stuttgart


Generel information om Hamborg Lufthavn

Hamborg Lufthavn ganske kort
Hamborg Lufthavn er en af de helt store lufthavnsaktører på markedet. I 2016 besøgte over 16 millioner passagerer Hamborg Lufthavn - i blandt disse er der også mange danskere. Tallet betyder, at Hamborg Lufthavn er blandt de travleste lufthavne i Tyskland - i skrivende stund ligger lufthavnen på en femteplads.
Biludlejning Hamborg Lufthavn
Biludlejning Hamborg Lufthavn


I 2012 kunne lufthavnen bryste sig af at blive kåret til Europas bedste regionale lufthavn. Det blev den for sin hurtige service og dens kyndige medarbejdere.

I 2017 er der estimeret over 130 rejsemål fra Hamborg Lufthavn. Lufthavnen stammer helt fra 1911, og det gør den til den ældste lufthavn i verden, som stadig er i fuld funktion.

Fra Hamborg lufthavn til det centrale Hamborg er der 8,5 kilometer. Lufthavnen ligger nord for Hamborg bymidte. Det tager 15-20 minutter i bil (beregnet uden trafik) til Hamborg.

Der er mange flyselskaber i Hamborg Lufthavn. Ryanair, Lufthansa, easyJet og Air France er blot nogle af dem.

Lufthavnen består af to terminaler, hvoraf den ene blev indviet i 1993 og den anden i 2005. Mellem de to terminaler er der check-in - og det er også her, du finder et hav af butikker. Du kan shoppe både inden og efter, du er checket ind til din flyafgang.

Hvis du ikke kan vente med at udnytte shoppingmulighederne i Hamborg, så kan du allerede svinge kreditkortet i lufthavnen. Her er der alle de kendte parfumemærker, alkohol, tøj, legetøj og sågar gadgets. Skal du have sulten stillet, kan du også få mad på en af de mange madsteder med mange forskellige landes køkkener på menuen.

Hamborg
Byen Hamborg er Tysklands næststørste by lige efter hovedstaden Berlin. Indbyggertallet lå på omkring 1,7 millioner i 2013. Byens placering er i det nordlige Tyskland nær Elben-floden. Hamborg er også en delstat i Tyskland - dog blandt de mindste delstater i landet.

Vi skal helt tilbage til begyndelsen af 700-tallet, hvor Hammaburg - som er en borg - blev konstrueret. Denne er blevet genopbygget utallige gange efter flere ødelæggelser. I 1189 blev Hamborg for alvor til en by på landkortet, da byen fik købstadsrettigheder, ligesom byen Lübeck havde det.

Hamborg er kendte for sine mange broer. Der er mere end 2.300 broer i byen. Det er flere end byer med meget vand som eksempelvis Venedig og Amsterdam.

Et af de nyeste initiativer i Hamborg er HafenCity, som bliver en nyere bydel omkring år 2025. Tanken er, at omkring 12.000 skal kalde bydelen for et hjem, og der skal være arbejdspladser til 40.000 mennesker. Når bydelen bliver en realitet, forventes det, at befolkningstallet vil stige med 40% i Hamborg.

Hvis du følger med i fodbold, så har du nok hørt om Hamburger SV, som spiller i den tyske bundesliga. Hvis ikke du interesserer dig for fodbold, kan du også have hørt om klubben alligevel – både Hamborg og Tyskland generelt er fanatikere inden for sporten.

Desuden er der mange shoppingmuligheder i Hamborg - faktisk er der mange, der tager på en endagsrejse fra Danmark bare for at shoppe. Men Hamborg er meget mere end det. Der er fantastiske muligheder for underholdning i teatre eller i nattelivet med barer, diskoteker og sågar stripklubber. Stedet Reeperbahn er et populært sted til at udforske et vildt natteliv.


Senest fundne priser på billeje fra Hamborg Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Peugeot 108
05-07-2024
157,- pr. dag
Peugeot 108
12-01-2024
161,- pr. dag
Fiat Panda
19-08-2024
162,- pr. dag
Fiat Panda
15-06-2024
166,- pr. dag
Fiat Panda
09-02-2024
168,- pr. dag

Køretider i bil fra Hamborg Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Hamborg
ca. 25 minutter
Norderstedt
ca. 20 minutter
Stade
ca. 1 time og 10 minutter