Billeje i Tyskland med fri kilometer

Billeje Tyskland - Pristjek - AF - Opdateret 1. september 2017
Du vil gerne leje en bil i Tyskland med fri kilometer, men hvad koster det og hvad skal du være opmærksom på? I denne artikel ser vi lidt på hvordan man lettest finder en lejebil i Tyskland med fri kilometer. Faktisk behøver det ikke koste mere end en biler med kilometerbegrænsning gør.

Fri kilometer behøver ikke koste ekstra

Først og fremmest skal du vide at det ikke behøver at koster ekstra, bare fordi man vil leje bil i Tyskland med fri kilometer. Faktisk afslører en hurtig søgning efter billeje i Flensborg og Hamborg Lufthavn at mange af de billigste biler ofte er med fri kilometer.

Laver man en søgning for billeje i Flensborg tilbyder de fleste selskaber, herunder etablerede brands - fri kilometer. Der er kun nogle enkelte der ikke gør og dem kan du let filtrere fra med vores prissammenligning.

Sådan finder du biler med fri kilometer

1. Søg efter lejebiler i Tyskland
Indtast den lufthavn eller by i Tyskland hvor du ønsker at afhente lejebilen. Vores system indhenter nu priser fra alle de førende biludlejere i området.

2. Kig efter grøn smiley - Fri KM
Ud for hver af de fundne biler kan du nu se en smiley. Hvis der er fri kilometer er det en grøn smiley. Hvis der er begrænset kilometer er det en gul smiley.

Pris eksempler på bille med ubegrænsede kilometer

Vi har lavet to søgninger og tjekket priserne på et par biler med fri kilometer to af de mest søgte destinationer i Tyskland.

Pris eksempler 1 uges billeje fra Flensborg
Biltype Fundet pris
Skoda Citigo m. fri KM (Mini) DKK 790,-
Ford Fiesta m. fri KM (Economy) DKK 830,-
Skoda Octavia m. fri KM (Intermediate) DKK 1.261,-
Priserne er fundet ved søgning på en uges billeje fra Flensborg fra 15. september 2017 til 22. september 2017. Prisen varierer efter udbud og efterspørgsel og kan være ændret siden søgningen blev foretaget. Priserne er inkl. forsikringPris eksempler 1 uges billeje fra lufthavnen i Hamborg
Biltype Fundet pris
Ford Fiesta m. fri KM (Economy) DKK 771,-
Volkswagen Polo m. fri KM + Ekstra chauffør (Economy) DKK 872,-
Opel Zafira m. fri KM (Intermediate) DKK 1.173,-
Volksvagen Touran m. fri KM (Intermediate) DKK 1.187,-
Priserne er fundet ved søgning på en uges billeje fra Hamborg Lufthavn fra 15. september 2017 til 22. september 2017. Prisen varierer efter udbud og efterspørgsel og kan være ændret siden søgningen blev foretaget. Priserne er inkl. forsikring.

Kan jeg så bare give den gas?
Ja, hvis der er fri kilometer i din lejekontrakt, kan du køre alt det du vil i Tyskland.

Hvis du ønsker at køre fra Tyskland og ind i andre lande, skal du vøre opmærksom på at der kan være begrænsninger.

Dels kan der være begrænsninger i forhold til hvilke lande du må køre ind i, men enkelte udlejere kan også have begrænset fri kilometer til kun at være inden for Tysklands grænser.

De nærmere betingelser kan du let se i udlejerens betingelser når du klikker dig videre fra vores prissammenligning og over til forhandlerens hjemmeside.

Send feedback
Billeje i Tyskland?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.