Minibus i Tyskland

Billeje Tyskland - AF - Opdateret 1. september 2017
Når familien, klubben eller foreningen skal afsted til Tyskland kan det være godt at leje en minibus. I en minibus kan der typisk være 9 personer og så kan alle på turen køre i samme bil.

Leje af minivan i Tyskland

Tyskerne kan også godt lidt at leje biler og derfor er der ofte også et stort udvalg af lejebiler når man søger billeje fra de største tyske lufthaven.

I langt de fleste tilfælde vil man kunne finde en minibus til ganske fornuftige priser.

Som regel er det sådan at bilerne udlejes med fri kilometer men der kan være undtagelser.

Finder man en bil uden fri kilometer skal man overveje om man vil betale lidt mere for at få fri kilometer. Hvis der eksempelvis er inkluderet 1.000 frie kilometer i lejen er det jo ikke sikkert man får kørt mere rundt end det i sin minibus.

Pris eksempler på en uges leje af Minibus i Tyskland
Sted Biltype Fundet pris
Flensborg Opel Vivaro 9 personer DKK 3.503,-
Hamborg Lufthavn Opel Vivaro 9 personer (Begrænset KM) DKK 2.082,-
München Lufthavn Volkswagen Caravelle 9 personer DKK 2.296,-
Frankfurt Lufthavn Ford Tourneo 9 personer DKK 2.625,-
Priserne er fundet ved søgning på en uges billeje fra de respektive lokationer i Tyskland fra 15. september 2017 til 22. september 2017. Prisen varierer efter udbud og efterspørgsel og kan være ændret siden søgningen blev foretaget.

I tilfældet med de begrænsede kilometer i lufthavnen i Hamborg kunne man også få en Volkswagen Caravelle med ubrænset kilometer antal for ca. 600,- mere.

Når du søger efter minibus i Tyskland via vores system kan du bruge det filter der hedder 9 personer for at få vist de store biler og minivans.

Vores system indhenter priser fra alle de mest benytte billeje selskaber og giver dig et hurtigt overblik over muligheder for at leje en minibus.
Send feedback
Billeje i Tyskland?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.