Billeje fra Atlanta Hartsfield-Jackson Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Atlanta Hartsfield-Jackson Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Hartsfield-Jackson Atlanta Internationale Lufthavn
ATL
Atlanta, GA
Georgia
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
6000 N Terminal Pkwy, Atlanta, GA 30320, USA


Telefon: +1 800-897-1910

ANDRE NAVNE:
Atlanta Airport
Hartsfield
HartsfieldJackson


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 0 lokale
Generel information om Atlanta Hartsfield-Jackson Lufthavn

Hartsfield-Jackson Atlanta Internationale Lufthavn ganske kort
Hartsfield-Jackson Atlanta International Lufthavn er bedre kendt under navnet Atlanta Airport, Hartsfield Airport eller Hartsfield. Hartsfield-Jackson Atlanta International Lufthavn fungerer som den internationale lufthavn i Atlanta, Georgia i Amerikas forenede stater. Selve lufthavnen ligger ca. 10 km syd for det centrale Atlanta. Hartsfield-Jackson Atlanta International Lufthavn.
Atlanta Skyline
Atlanta Skyline


Tilbage i år 2006 var Hartsfield-Jackson Atlanta International Lufthavnen den mest besøgte og travleste, hvis man kigger på passagertrafik. Godt og vel 84,8 millioner mennesker/passagerer strømmede gennem lufthavnen. Ydermere var Hartsfield-Jackson Atlanta International Lufthavn også den travleste målt på landende og lettende fly med ca. 976.000 afgange og ankomster.

Verdens største lufthavnshub bliver drevet i Hartsfield-Jackson
Hvis man kender til flyselskabet Delta Air Lines, er man bevidst om, at de driver verdens største luftfartshub i Hartsfield-Jackson Atlanta International Lufthavnen. Rigtig mange af flyafgangene- og ankomsterne fungerer som indenrigsflyvninger i USA.

Noget af det mest imponerende ved denne lufthavn i Hartsfield, er dets antal af medarbejdere. Lufthavnen er arbejdsplads for det, der svarer til et halvfyldt Camp Nou (Camp Nou er FC Barcelonas hjemmebane). På Camp Nou kan der være ca. 100.000 tilskuere – det vil altså sige, at lufthavnen giver arbejde til over 55.000 personer, hvilket er et fantastisk flot tal. Alle disse personer arbejder inden for henholdsvis flyselskaber, koncessionerede selskaber, sikkerhed, forbundsregeringen, mennesker fra bystyret og diverse forretninger. Dette gør lufthavnen til den største arbejdsplads i delstaten Georgia.

Billeje giver dig muligheder
Heldigvis er Georgia ikke kun ensbetydende med en stor lufthavn. Med billeje kan du besøge hele staten den ene ende til den anden. Typisk kan man benytte sig af billeje i lufthavnen, hvor der findes forskellige skranker til dette. Er man den type, der hellere vil undgå stress og gøre det så let som muligt, kan man bestille billeje hjemmefra. Via vores søgemaskine er det muligt at bestille billeje direkte fra sofaen, hvilket er meget fordelagtigt og gør bestilling af billeje uhyre let.