Billeje fra Charlotte Douglas Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Charlotte Douglas Internationale Lufthavn.Information om Charlotte Douglas Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Charlotte Douglas Internationale Lufthavn
CLT
Charlotte
North Carolina
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
5501 R C Josh Birmingham Pkwy, Charlotte, NC 28208, USA


ANDRE NAVNE:
Charlotte Douglas Internationale Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Charlotte Douglas Lufthavn

Charlotte Douglas Internationale Lufthavn fakta
Charlotte Douglas International Lufthavn (Lufthavnskode: CLT) er en kombineret militær og civil lufthavn. Den ligger nær byen Charlotte, som er den største i delstaten North Carolina i USA. Med bil tager det mellem 15-20 minutter at køre fra lufthavnen til Charlotte.
Biludlejning Charlotte Douglas Internationale Lufthavn
Biludlejning Charlotte Douglas Internationale Lufthavn


Helt tilbage i år 1935 blev lufthavnen grundlagt, og dengang havde den navnet Charlotte Municipal Lufthavn. Men næsten 20 år senere (år 1954) skiftede lufthavnen navn - “Douglas” blev tilføjet og Charlotte slettet, så den hed Douglas Municipal Lufthavn. Navnet er opkaldt efter den forhenværende borgmester Ben Elbert Douglas, Sr. Det nuværende navn, Charlotte Douglas International Lufthavn, opstod i år 1982.

Lufthavnen er lige nu det næststørste knudepunkt for luftfartsselskabet American Airlines - kun lufthavnen i Dallas er foran Charlotte Douglas Lufthavn på den front. American Airlines servicerer adskillige destinationer både inden- og udenlands. Også luftfartsselskabet American Eagle servicerer mange destinationer i Charlotte Douglas International Lufthavn. American Airlines har suverænt flest passagerer med om bord.

Atlanta i Georgia og New York er blandt de travleste destinationer, som lufthavnen har flyafgange til indenlands. Ser man derimod på de travleste flyafgange udenlands i Charlotte Douglas International Lufthavn, er Cancún, Mexico nummer 1, Montego Bay, Jamaica nummer 2, og på en tredjeplads finder man London (Heathrow), England.

Charlotte Douglas International Lufthavn havde i 2014 mere end 44 millioner, der passerede lufthavnen. Lufthavnen har en direkte flyafgang til Asien og er desuden en vigtig lufthavn for destinationen Caribien.

Der er fire landingsbaner, en terminal og 5 gange med over 95 gates.

Ser man på faciliteter, har lufthavnen restauranter, kaffebarer, forretninger, spa, pengeautomater og et USO-center. Et USO-center er en lounge til militær - det vil sige veteraner og deres familier. Desuden er der mulighed for taxa, bus, hotel shuttles eller billeje.

Ikke desto mindre har lufthavnen også et museum, så du kan allerede gå på historisk opdagelse i lufthavnen. Det er et luftfartsmuseum, som blev etableret i 1992, og her kan du se en udstilling med mere end 50 fly. Der er også et luftfartsbibliotek, hvor du får rig mulighed for at dykke ned i lufthavnens historie. Her kan du også se billeder fra fly, som har overlevet flyulykker.

Charlotte
Charlotte er den 20. største by i USA, men den største i North Carolina. Indbyggertallet lå i 2005 på 610.949. North Carolina ligger på USA’s østkyst, mens Charlotte er beliggende i den sydlige del af staten.

Byen blev grundlagt helt tilbage i 1750’erne og kan bryste sig af at have hovedkontorerne for Bank of America og Wachovia. Sidstnævnte er et af de største finansselskaber i USA. Amerikas største organisation inden for motorsport - som hedder NASCAR – ligger desuden i Charlotte.

Hvis du interesserer dig for sport, er Charlotte helt sikkert noget for dig. Og hvis ikke, så er stemningen til de store kampe en oplevelse i sig selv. De mest populære attraktioner i byen er Carolina Panthers National Football League (NFL), Charlotte Hornets National Basketball Association (NBA) og Charlotte Independence of United Soccer League (USL).

Udover sportsgrene får du også andre kulturelle tilbud som ballet og forlystelsesparken Carowinds. Men der er ingen tvivl om, at “action” er et ord, der forbindes med Charlotte.

Ser man på klimaet i Charlotte, er der tale om et fugtigt, subtropisk klima. Kunne du tænke dig at opleve noget uden for byen, så ligger den største menneskeskabte sø omkring 2 timers kørsel fra Charlotte. Ellers er der Lake Wylie eller Mountain Island nær Charlotte, som også er menneskeskabte søer - dog en del mindre.