Billeje fra Philadelphia Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Philadelphia Internationale Lufthavn.Information om Philadelphia Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Philadelphia Internationale Lufthavn
PHL
Philadelphia
Pennsylvania
USA

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Philadelphia Lufthavn den 3. billigste lufthavn at leje bil fra i USA.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
8000 Essington Ave, Philadelphia, PA 19153, USA


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
1 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Philadelphia Lufthavn

Philadelphia Internationale Lufthavn i korte træk
Philadelphia International Lufthavn ligger nær byen Philadelphia i USA og er beliggende i delstaten Pennsylvania. Pennsylvania ligger i den nordøstlige del af USA. Lufthavnen er den største i Pennsylvania - og byen Philadelphia er samtidig den største i delstaten. Det tager cirka 15-20 minutter at køre i bil fra lufthavnen til Philadelphias centrum. Der er omkring 16,5 kilometers afstand fra lufthavnen til Philadelphia.
Biludlejning Philadelphia Internationale Lufthavn
Biludlejning Philadelphia Internationale Lufthavn


I 2008 servicerede Philadelphia International Lufthavn omkring 31,8 millioner besøgende turister. Samme år var der 499.653 flyvninger.

Lufthavnen er blevet brugt til at træne piloter for Pennsylvania Army National Guard siden 1925. Philadelphia International Lufthavn blev etableret i år 1927, hvor den dengang blev kaldt Philadelphia Municipal Lufthavn. Den officielle indvielse blev præsenteret af Charles Lundbergh. Han var den første, der fløj en flyver uden stop over Atlanterhavet i samme år som lufthavnens indvielse. På det tidspunkt blev den ikke anvendt som civil lufthavn, blandt andet fordi der ikke var en passagerterminal til rådighed.

I 1940 kom den første passagerterminal til, og kort efter startede luftfartsselskaberne American Airlines, Eastern Airlines, Trans World Airlines og United Airlines.

Sidenhen er der kommet både flere terminaler og luftfartsselskaber til. Faktisk har lufthavnen i dag syv terminalbygninger. De hedder A Vest, A Øst, B, C, D, E og F. B og C er to hovedterminaler. Af flyselskaber er der blandt andet Lufthansa, Icelandair og Alaska Airlines.

De travleste indenlandske destinationer fra Philadelphia International Lufthavn er i skrivende stund til Atlanta og Orlando. På listen over de mest travle internationale flyafgange til og fra lufthavnen er destinationer som London, Mexico og Toronto, Canada.

Philadelphia
Byen Philadelphia kaldes også for The City og Brotherly Love (broderkærlighed). Navnet betyder netop broderkærlighed på græsk. Amerikanerne kalder byen for “Philly”. Det siges, at denne by er den med mest amerikansk historie i hele USA.

Byen ligger mellem de populære turistattraktioner New York og Washington D.C. på USA’s østkyst.

Indbyggertallet ligger på omkring 1,5 millioner (i 2010). Det betyder, at byen er den femtestørste i USA. Desuden er Philadelphia blandt de ældste byer i hele landet. Den blev officielt kaldt for en by helt tilbage i 1682, hvor den engelske kvæker William Penn grundlagde byen som fristed for religiøse. Området har før været beboet af svenske kolonister og såkaldte lenape-indianere.

I Philadelphia har du mulighed for at opleve masser af spændende historie. Faktisk blev Uafhængighedserklæringen fra 1776 underskrevet i byen i Independence Hall. Seværdigheden Liberty Bell må du ikke snyde dig selv for. I samme år som Uafhængighedserklæringen blev underskrevet ringede klokkerne her ud til byen for netop at formidle, at nu var Philly uafhængig.

I Philadelphia findes et af verdens største museer, som er et besøg, du ikke vil fortryde.
Tag et smut til New York
Det tager kun omkring 2 timer at køre fra Philadelphia til en af de mest besøgte destinationer i hele verden - nemlig The Big Apple, New York (beregnet uden trafik). Vær dog opmærksom på, at der kan forekomme tæt trafik i New York, særligt i myldretiden. Men det er også en del af oplevelsen.

Her kan du opleve det nyeste tårn, One World Trade Center. Der er i øvrigt allerede planer om endnu et tårn, som skal tegnes af det danske arkitektfirma Bjarke Ingels Group.
Ellers kan du se alle de kendte seværdigheder såsom Frihedsgudinden, Empire State Building eller vandre en tur over Brooklyn Bridge, hvor du får hele synet af Manhattans skyskrabere.

Som et break fra den enestående arkitektur kan du udforske det amerikanske køkken med lækre burgers og milkshakes. Og så må du ikke forlade New York uden, at du har taget en shoppingtur.