Billeje fra Portland Internationale Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Portland Internationale Lufthavn.Information om Portland Internationale Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Portland Internationale Lufthavn
PDX
Portland, OR
Oregon
USA

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Portland Internationale Lufthavn den 4. billigste lufthavn at leje bil fra i USA.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
7000 NE Airport Way, Portland, OR 97218, USA


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
6 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Portland Internationale Lufthavn

Portland Internationale Lufthavn i korte træk
Portland International Lufthavn anvendes til turister, men også militær. Lufthavnen er beliggende i delstaten Oregon, USA, og er den største i staten med over 13 millioner besøgende hvert år. Portland International Lufthavn har sit geografiske område inden for statens skillelinje og ligger syd for den fantastisk smukke flod Columbia River.
Biludlejning Portland Internationale Lufthavn
Biludlejning Portland Internationale Lufthavn


Der er omkring 12 kilometers motorvej til Portlands centrale del af byen. Det vil tage omkring 15-20 minutter at køre i bil fra Portlands Lufthavn til Portlands midte.

Lufthavnskoden er PDX. Lufthavnen har direkte flyvninger til blandt andet Amsterdam, Japan, Mexico og Tokyo, men også mange andre spændende destinationer. Ligeledes har lufthavnen flyvninger til de fleste store lufthavne i USA. Der er utallige flyselskaber tilknyttet lufthavnen. For at nævne nogle er disse: Alaska Airlines, Southwest Airlines og Delta Airlines.

I 2013 blev lufthavnen kåret som USA’s bedste af New Yorks rejsemagasin Travel og Leisure’s læsere. Kåringen skyldtes rekordtid på flyvninger, gode muligheder for spisning, shopping og optimal infrastruktur fra lufthavnen. I forhold til spisemuligheder er det kun gået fremad. Intet mindre end 10 spisesteder blev åbnet i 2015, og derfor kaldes lufthavnen også for “foodie heaven”.

Af andre lufthavnsfaciliteter, du kan udnytte, hvis du skal slå tiden ihjel, er en gratis mini-biograf, hvor du kan se film om kulturlivet i Pacific Northwest. Desuden er der fri internetadgang og legetøj til de små turister.

Lufthavnen har en passagerterminal, som deler sig i to terminaler. De to terminaler er forbundet af en gangbro. De kaldes henholdsvis for syd og nord. Der er 5 ankomsthaller, som er fordelt i de to terminaler; syd og nord. A, B og C er i terminal syd, mens D og E er i terminal nord.

Portlands Internationale Lufthavn har også et indkøbscenter, som har åbent hver dag. Staten Oregon er desuden en af de få stater i USA uden momsregistrering, og det betyder, at du kan shoppe skattefrit.

Downtown Portland
Portland ligger i staten Oregon, som er placeret på den nordlige del af vestkysten i USA.
Portlands centrum, som også kaldes for Downtown Portland, er beliggende vest for Willamette-floden.

Portland er især kendt for at være en by, der går op i miljøvenlighed. Der er rig mulighed for at tage en cykeltur i Portland - du kan få en guidet tur. Hvis du skal på en længere tur i Portland og/eller omegn, kan du tage en cykel med på en bustur (som er gratis). Cyklen placeres forrest på bussen på en anhænger. Hvis du ønsker mere frihed til at køre langt uden den større planlægning, kan du også benytte billeje - blandt andet i Portlands Internationale Lufthavn.

Der bor mere end 619.000 indbyggere i Portland. Indbyggertallet er opgjort i år 2014. Portland blev officielt en by i 1845. Og har du hørt navnet Portland i en anden sammenhæng, giver det god mening. For navnet er opkaldt efter en anden by i USA, nemlig Portland, som ligger i delstaten Maine tæt ved Atlanterhavskysten .

Portland ligger i amtet Multnomah County. Området har været beboet af såkaldte Chinook-indianere, som holdt til ved Columbia River Gorge og øen Sauvie. Indianernes overlevelse bestod af fiskeri, bær og handel, som de foretog ved floden.

I Portland er der mange spændende attraktioner, du kan besøge. Er du en læsehest, bør du besøge byens store boghandel Powell’s Books, som er en boghandel i tre etager. Den får aldrig for lidt, når det er USA, der er på landkortet - og Portland er ingen undtagelse. Derudover rummer byen fantastiske og besøgsværdige spisesteder. Og nyder du at spille golf, er der også mulighed for det.