Billeje - Sådan ser du størrelsen på gebyr for ung chauffør

Billeje USA - AF - 29. november 2013
Når du søger priser via BillejePris.dk laver vi en samlet søgning for dig, hvor vi søger hos alle de kendte formidlere, som AutoEurope, holidayautos, Rentalcars.com, AutoEscape, Argus, med flere.

Start med at lave en søgning her på BillejePris.dk, for det sted hvor du gerne vil leje en bil i USA.

Klik på knappen "Vis bil" ud for den bil du overvejer at leje.Herefter vil du blive viderestillet til formidlerens hjemmeside. I dette tilfælde AutoEurope.

Her kan du se hvilken udlejer der står for selve udlejen af den bil du har valgt (Dollar) og klikke på "Produkt information" for at finde et uddrag af lejebetingelserne.I lejebetingelserne finder du den sektion der omhandler chauførrens alder og kan se at det for denne bil koster et ekstra gebyr på 72.99 pr. dag, hvis man er under 21 år og vil leje bilen.Et andet eksempel. Her udbydes bilen af National.Her fremgår det at gebyr for ung chauffør er 66 pr. dag. Altså er gebyret på denne bil 7 mindre pr. dag.Et andet eksempel kunne være en bil via Rentalcars.com.

Her scroller du ned på siden for at finde lejebetingelserne.

Ekstra gebyrer gør det desværre dyrere at leje bil i USA når man er under 25 år. Derfor kan det godt betale sig at kigge lidt efter hvor gebyrerne er mindst, så man får sin billeje billigst muligt.