Billeje fra Honolulu Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Honolulu Internationale Lufthavn.Information om Honolulu Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Honolulu Internationale Lufthavn
HNL
Honolulu, HI
Hawaii
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
300 Rodgers Blvd, Honolulu, Hawaii, USA


Telefon: +1 8088366411

ANDRE NAVNE:
Daniel K. Inouye Internationale Lufthavn
John Rodgers Airport


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Honolulu Lufthavn

Honolulu Internationale Lufthavn ganske kort
Honululu International Lufthavn er en af de vigtigste lufthavne på Hawaii. Honululu International Lufthavn er nemlig en af de travleste lufthavne i Amerika med langt over 21 millioner rejsende om året - dette tal er i stærk vækst.
Honolulu, Hawaii
Honolulu, Hawaii


Honululu International Lufthavn er placeret 5 km nordvest for det centrale business distrikt, der hedder Oahus. Ønsker man at benytte sig af muligheden for billeje, er det vigtigt at vide, at hovedvejene, der fører til og fra Honululu International Lufthavn er Nimitz Highway og Queen Liliuokalani Freeway, der alle snor sig gennem Hawaiis landskab.

Hawaiis centrum
Lufthavnen fungerer som det vigtigste centrum for Hawaiian Airlines, der er den største Hawaii-baseret Airline. Hawaiian Airlines tilbyder fly mellem de forskellige lufthavne på Hawaii øerne, men tilbyder samtidig også flyafgange til det kontinentale USA, Canada, Australien, Samoa, Tahiti, Filippinerne, Japan og Sydkorea. Lufthavnen besidder også muligheden for billeje, hvilket er meget fordelagtigt for dig, der ønsker at opleve Hawaiis fantastiske natur på egen hånd.

Honolulu International Lufthavn er hjemsted for en lang række store amerikanske og internationale flyselskaber, der har afgange direkte til amerikanske og asiatiske destinationer herunder også destinationer i og omkring stillehavsområdet.

Honolulu International Lufthavn er i en konstant fornyelse. Det betyder bl.a., at det nu er muligt at rejse direkte til New York (JFK) og Washington (Dulles). I 2011 håndterede lufthavnen 17.947.177 passagerer, 262.716 flyoperationer og forarbejdede 327.331 tons fragt, hvilket indikerer, at denne hawaiianske lufthavn er meget vigtig for hele Amerika.

Oplev Hawaiis smukke natur med biludlejning
Ønsker du at opleve Hawaiis natur på tætteste hold, er muligheden for billeje en fantastisk ide. Med billeje har du mulighed for at gøre som det passer dig, hvad angår planlægning af din rejse. Mange føler, at det kan være svært at få et overblik over billeje, men med vores søgemaskine kan du få et hurtigt overblik over mulighederne.