Billeje fra Los Angeles Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Los Angeles Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Los Angeles Internationale Lufthavn
LAX
Los Angeles, CA
Californien
USA

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Los Angeles Lufthavn den 8. billigste lufthavn at leje bil fra i USA.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
1 World Way, Los Angeles, CA 90045, USA


Telefon: +1 855-463-5252

ANDRE NAVNE:
LAX
L.A. International Airport


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
9 internationale, 2 lokale
Generel information om Los Angeles Lufthavn

Los Angeles Internationale Lufthavn ganske kort
Los Angeles Internationale Lufthavn er blandt de største lufthavne i Amerika og på verdensplan. Fra lufthavnen er der omkring 24 kilometer ind til det centrale Los Angeles. Det tager omkring 50 minutter at køre fra lufthavnen til centrum (uden trafik). Der passerer mere end 70 millioner mennesker i lufthavnen hvert år, hvilket gør lufthavnen til en af de mest travle i verden.
Biludlejning Los Angeles Internationale Lufthavn
Biludlejning Los Angeles Internationale Lufthavn


Lufthavnen har hele ni terminaler, som er placeret i en hesteskoform. Den niende terminal blev bygget i forbindelse med De Olympiske Lege tilbage i 1984 og har sit navn fra borgmesteren på daværende tidspunkt Tom Bradley.

Det er nemt at få overblik over terminalerne, men der kan være stor afstand mellem disse. Men så er der mulighed for at komme med en gratis transferbus, der går cirka hvert kvarter fra ankomsthallen.

Der er fire landingsbaner, og mange forskellige flyselskaber bruger lufthavnen. Disse er blandt andet American Airlines, Alaska Airlines og United Airlines.

Lufthavnskoden for Los Angeles Internationale Lufthavn er LAX. Den er den største på den amerikanske vestkyst, og der er mange flyforbindelser fra Europa, Asien, Latinamerika og Oceanien.

I Los Angeles Internationale Lufthavn er der muligheder for at få en bid mad, for at shoppe, billeje eller andre former for transport til Los Angeles.


Los Angeles eller L.A.
Los Angeles, som oftest kaldes for L.A., er den mest folkerige by i den enorme amerikanske stat Californien. Samtidig er det den næststørste by lige efter “the city that never sleeps”, også kendt som New York City. Der findes to kaldenavne for storbyområdet; Los Angeles County og Orange County.

De seneste tal viser, at indbyggertallet lå på omkring 3,8 millioner (år 2010). I 1781, nærmere bestemt den 4. september, blev byen ”født”, og området var dengang en del af det spansk-kontrollerede Mexico.

Noget, som du nok især forbinder med Los Angeles, er Hollywood og alle filmberømthederne. Vi har alle set en Hollywood-film, og selve området er en særdeles populær turistattraktion. Nogle af de største filmstudier ligger derfor også i Hollywood. Disney, Universal og NBC er nogle af dem.

Byen er amerikansk, og det betyder naturligvis et hav af enorme bygninger. Siden 70’erne er der blevet bygget adskillige kontorer i højhuse. Ellers er ikoniske bygninger Coca Cola Building, Bank of America Building eller for eksempel Walt Disney Concert Hall. Og så skal du selvfølgelig på casino, når du er i L.A.

Los Angeles kan også give ekstreme sportsoplevelser på bedste amerikansk manér med basketball, baseball eller fodbold.

Tag på bilferie og oplev mere af USA
Noget, som mange gør, er at leje en bil og køre langs den amerikanske vestkyst, så man kan opleve langt mere. Los Angeles er en kæmpe mundfuld af en storby, så trænger du til et pusterum, kan du også opleve fantastiske naturområder såsom Grand Canyon. Men USA er kæmpestort, og det betyder også store afstande, hvorfor en bil nærmest er en nødvendighed. Og at køre på de amerikanske veje er en oplevelse i sig selv, som du ikke ville være foruden.


Senest fundne priser på billeje fra Los Angeles Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Ford Fiesta
23-10-2020
185,- pr. dag
Mystery Car Compact or Larger
05-09-2020
202,- pr. dag
Kia Rio
04-10-2020
234,- pr. dag
Køretider i bil fra Los Angeles Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Las Vegas
5 timer
Solvang
2 timer 40 minutter
Yosimete National Park
5 timer 30 minutter
Death Valley National Park
5 timer
Santa Barbara
2 timer 50 minutter
San Francisco
6 timer