Billeje fra New Orleans Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Louis Armstrong New Orleans Internationale Lufthavn.Information om New Orleans Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Louis Armstrong New Orleans Internationale Lufthavn
MSY
New Orleans, Louisiana
Louisiana
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
900 Airline Dr, Kenner, Louisiana, USA


Telefon: +1 504 464 0831

ANDRE NAVNE:
Louis Armstrong New Orleans International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
5 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om New Orleans Lufthavn

Louis Armstrong New Orleans Internationale Lufthavn ganske kort
Louis Armstrong International lufthavn i New Orleans er betegnet som en offentlig klasse B lufthavn i USA nærmere bestemt Jefferson Parish, Louisiana. Lufthavnen er ejet af byen New Orleans, og er placeret ca. 19 km. vest for det centrale distrikt i New Orleans.

Lufthavnens adresse er 900 Airline Drive Kenner, Louisiana. En sådan adresse er god at vide, da man i visse uheldige tilfælde kan glemme eller miste sine personlige ejendele, hvorfor det er godt at vide, hvor man skal rette kontakt til. Louis Armstrong International er den største lufthavn i New Orleans området og i det sydøstlige Louisiana. Førhen var lufthavnen kendt under navnet ”Moisant Field”, men nu hedder den som tidligere nævnt ”Louis Armstrong International”. Dog findes lufthavnen også under navnet ”New Orleans International Airport”.

Funny fact
Lufthavnen i New Orleans ligger i gennemsnit 1,4 meter over havets overflade, hvilket gør den til den anden lavest beliggende lufthavn i hele verden. Amsterdams Schiphol International Airport er den lavest beliggende lufthavn i verden – faktisk er denne lufthavn placeret under havets overflade.

I 2011 behandlede lufthavnen ca. otte millioner passagerer, hvilket var en stigning på 4,3% sammenlignet med året før. I februar 2008 blev lufthavnen kåret af U.S. News & World Report til at være den 4. bedste lufthavn af de 47 amerikanske lufthavne, der var med i rangeringen. Der blev bl.a. skrevet, at lufthavnen besad en meget lille del af flyforsinkelser på trods af den massive flytrafik lufthavnen er udsat for.

Louis Armstrong International var førhen velbesøgt af latinamerikanere, der rejste til og fra USA. Med åbninger af andre store lufthavne, har den latinamerikanske trafik vist sig at falde, hvilket har givet mere plads og råderum i lufthavnen. Denne øget plads har muligvis lagt til grund for, hvorfor lufthavnen er blevet kåret som en af Amerikas bedste.