Billeje fra Memphis Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Memphis Internationale Lufthavn.Information om Memphis Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Memphis Internationale Lufthavn
MEM
Memphis
Tennessee
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
2491 Winchester Rd, Memphis, TN 38116, USA


Telefon: +1 901-922-8000

ANDRE NAVNE:
Memphis International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
5 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Memphis Lufthavn

Memphis Internationale Lufthavn i korte træk
Memphis International Airport er en offentlig lufthavn, der er placeret ca. 11 kilometer sydøst fra det centrale distrikt i Memphis. Nærmere bestemt er lufthavnen placeret i byen Shelby County, Tennessee.

Memphis International er hjemsted for leveringsfirmaet FedEx Express. Leveringsfirmaet leverer tonsvis af pakker etc. hvert eneste år fra Memphis International. Der bliver leveret nonstop til destinationer som alle amerikanske stater, Canada, Mexico og caribiske byer. Ydermere bliver der også leveret nonstop til byer som Cologne, Dubai, Paris, London, Campinas, Seoul og Tokyo. Grundet FedEx tilstedeværelse har lufthavnen specialiseret sig i at fragte varer fra A til B. Det betyder dog ikke, at de almindelige passagerer ikke bliver tilgodeset.

Rangeret som den 41. travleste lufthavn
Memphis International har efterhånden været en stor aktør inden for amerikanske lufthavne. Fra 1993 til 2009 havde Memphis International de største cargo operationer målt må volume i verden. Mange internationale og virksomheder har distributions faciliteter i Memphis, hvilket har skabt en masse positiv omtale af lufthavnen. Det er bl.a. virksomheder som Flextronics, Hewlett-Packard og Nike.

Memphis er rangeret som den 41. travleste lufthavn i USA målt på antal passagerer – i 2011 var der ca. 4,3 millioner mennesker (stigning på 11,9% sammenlignet med sidste år), der brugte lufthavnen til at rejse fra A til B.

Memphis International besidder selvfølgelig også en masse faciliteter, der kan gøre oplevelsen i lufthavnen uhyre god. Lækre spisesteder, pæne og behagelige venterum, et stort udvalg af butikker osv. Ved at benytte Memphis International er man sikker på en behagelig rejse.