Billeje fra Salt Lake City Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Salt Lake City Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Salt Lake City Internationale Lufthavn
SLC
Salt Lake City, UT
Utah
USA

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Salt Lake City Lufthavn den 6. billigste lufthavn at leje bil fra i USA.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
776 N Terminal Drive, Salt Lake City, Utah, USA


Telefon: +1 8015752400

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
6 internationale, 0 lokale
Generel information om Salt Lake City Lufthavn

Hurtige fakta om Salt Lake City Lufthavn
Salt Lake City International er en stor offentlig lufthavn, der ligger i Utah. Lufthavnen fungerer som den nærmeste lufthavn for 2,5 millioner, der bor i området i og omkring Utah. Inden for en radius af 30 minutters kørsel fra Salt Lake City International, findes der 1,3 millioner jobs, hvorfor lufthavnen bliver flittigt brugt af erhvervsfolk og lignende.

Lufthavnen er den fjerde største for Delta Air Lines, der benytter lufthavnen som hub – ligeledes gør flyselskaberne Delta Connection, SkyWest Airlines og Pinnacle Airlines med ca. 300 daglige afgange.

Forsinkelser er sjældenheder
I 2012 brugte ca. 20 millioner mennesker lufthavnen Salt Lake City International – dette var en stigning på 1,44 % sammenlignet med året før. Lige pt. rangerer lufthavnen som den 21. travleste lufthavn i Amerika målt på antal passagerer. I 2012 var der 328.000 noterede operationer (afgange og landinger) – det giver 900 operationer om dagen, hvilket indikerer, at lufthavnen er meget populær blandt rejsende, flyselskaber og andre interessenter. Baseret på antal operationer er Salt Lake City International rangeret som den 15. travleste lufthavn i USA og 24. travleste i verden.

Ydermere er lufthavnen meget kendt for at have præcise afgange og landinger. Det er meget sjældent, at man vil opleve forsinkelser i denne lufthavn. Tilbage i september 2012 rangerede lufthavnen som nr. 1 over lufthavne, der formåede at have så få forsinkelser som muligt.

Salt Lake City International er ejet af Salt Lake City Corporation, og er administreret af Salt Lake City Department of Airports. Byen Salt Lake City ejer også to andre lufthavne, nemlig South Valley Regional Airport og Tooele Valley Airport. Lufthavnen er selvstændig og genererer sin egen indkomst. Den er ikke afhængig af udefrakommende interessenter såsom investorer osv.

Er du typen, der bruger internettet meget i det daglige, kan du uden problemer logge på Salt Lake City Internationals gratis WIFI. Der blev nemlig indført gratis WIFI tilbage i år 2009.