Billeje fra San Diego Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra San Diego Internationale Lufthavn.Information om San Diego Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

San Diego Internationale Lufthavn
SAN
San Diego, CA
Californien
USA

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er San Diego Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i USA.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
3225 N Harbor Dr, San Diego, CA 92101, USA


Telefon: +1 619-400-2404

ANDRE NAVNE:
Lindbergh Field

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 2 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om San Diego Lufthavn

Hurtige fakta om San Diego Lufthavn
San Diego International Lufthavn, også kendt som Lindbergh Field, er en offentlig lufthavn, der ligger ca. 5 km nordvest for det centrale business distrikt i San Diego, Californien og ca. 24 km fra Mexico (USA’s grænse ved Tijuana). Skal man bo i det centrale San Diego eller lidt uden for byen, anbefales det at benytte sig af muligheden for billeje.
Biludlejning San Diego Internationale Lufthavn
Biludlejning San Diego Internationale Lufthavn


San Diego International Lufthavnen drives af San Diego County Regional Aiport Authority. San Diego International Lufthavnen er den anden travleste ”single-runway”, der opererer inden for kommerciel lufthavns-tjeneste. Lufthavnen har omkring 550 afgange og ankomst, og den transporterer omkring 50.000 passagerer hver dag. Mange af disse passagerer har brug for billeje, da den offentlige transport kan være svær at finde hoved og hale i. I 2011 transporterede lufthavnen faktisk hele 16.890.722 passagerer, hvilket indikerer, at San Diego International Lufthavnen er en populær lufthavn.

En meget alsidig lufthavn
San Diego er en af de største byområder i USA, hvorfor San Diego International Lufthavn er så velbenyttet. De fem bedste flyselskaber, der benyttede lufthavnen i 2011 var Southwest Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, American Airlines og Alaska Airlines. Mange af flyselskabernes passagerer har behov for billeje for at transportere sig rundt i San Diego. Lufthavnen tilbyder bl.a. afgange til destinationer såsom USA, Canada, Storbritannien, Mexico og Japan.

Lej en bil og få mange oplevelser
Rejser man til San Diego og ønsker at opleve byen på tætteste hold, anbefales det at leje en bil. Billeje giver dig en stor frihed, da du kan køre rundt som du vil og når du vil. Du kan selv bestemme tidspunkterne for, hvornår du ønsker at se de forskellige ting, som San Diego tilbyder. Billeje kan være svært at finde ud af, når du først står i lufthavnen. Derfor er det en god ide at undersøge mulighederne inden du tager af sted.