Billeje fra Tampa Internationale Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Tampa Internationale Lufthavn.Information om Tampa Internationale Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Tampa Internationale Lufthavn
TPA
Tampa, FL
Florida
USA

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Tampa Internationale Lufthavn den billigste lufthavn at leje bil fra i USA.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
4100 George J Bean Pkwy, Tampa, FL 33607, USA


ANDRE NAVNE:
Tampa International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Tampa Internationale Lufthavn

Hurtige fakta om Tampa Internationale Lufthavn
Tampa International Lufthavn ligger i amtet Hillsborough County i den amerikanske delstat Florida. Tampa er den største by i amtet. Lufthavnen ligger 11 kilometer vest for Tampas midte. En køretur i bil vil varer omkring 15-20 minutter fra lufthavnen til Tampa centrum - beregnet uden trafik.
Biludlejning Tampa Internationale Lufthavn
Biludlejning Tampa Internationale Lufthavn


Lufthavnen er ejet af Hillsborough County Aviation Authority. Tampa International Lufthavn møder stor anerkendelse for sin arkitektur og design af “landside” (central terminal) og “airsides design”. Lufthavnen består af en central terminal og fire airsides med 62 gates. Designet blev skabt i 1960’erne.

Der er mere end 20 større flyselskaber, der betjener turister i Tampa International Lufthavn. Desuden er der fire regionale flyselskaber og to luftfartsselskaber i skrivende stund. På listen af flyselskaber kan nævnes American Airlines, Delta Airlines og Lufthansa. Southwest Airlines har flest flyvninger (mere end 80 flyvninger dagligt), som ligeledes er til flest forskellige destinationer. Det betyder også, at Southwest Airlines har den største andel af passagerer.

Lufthavnen er en af de få, som har charterflyvninger til cubanske byer såsom Havana og Santa Clara. Generelt er der flyvninger både i Nord- og Mellemamerika, Caribien og Europa. I 2016 havde Tampa International Lufthavn mere end 18 millioner - næsten 19 millioner – passagerer, der valgte at rejse der fra.

Det amerikanske medie Condé Nast pegede på lufthavnen som den tredje største lufthavn i USA i år 2016.

Tampa-bugten kan bryste sig af at være det første sted med et kommercielt flyselskab tilknyttet. Pioner Tony Janus fløj fra St. Petersburg (Florida) til Tampa International Lufthavn den første dag i år 1914. Flyveren var en flyvebåd, og der var én passager med.

Tidligere hed lufthavnen Drew Field (eller Drew Army Field) og var USA’s Army Air Force base - under 2. verdenskrig. I 1950 blev lufthavnen omdøbt til Tampa International Lufthavn.

Lufthavnen bliver i disse år udvidet således, at den vil kunne rumme op til 34 millioner passagerer om året. Lufthavnens marked for biludlejning er i top fem blandt alle amerikanske lufthavne, så ønsker du at komme hurtigt fra al menneskemyldret i lufthavnen, er der rig mulighed for billeje.

Faciliteterne i lufthavnen er gode. Blandt andet er der fri Wi-Fi, valutaveksling, og du kan endda få pudset dine sko. Inden check-in er der madsteder og udendørs rygning i alle airsides. Tampa Lufthavn har mange særlige restauranter og barer både i den centrale terminal og i airsides.

Tampa har et varmt klima
Byen Tampa har et indbyggertal på mere end 300.000 mennesker og ligger på vestkysten i Florida. Det er den tredjestørste by i Florida efter byerne Jacksonville og Miami. Det tager omkring 4 timer at køre fra Tampa til Miami, hvis du gerne vil opleve den kendte turistattraktion, hvor en strandtur er et must.

I Tampa er temperaturen også meget mildt året rundt, hvor termometeret kan nå over 20 grader. De mindste temperaturer i vintermånederne er på 10 grader. Klimaet er - ligesom i Miami - subtropisk med både en nedbørsrig og tør sæson. Der er regntid fra maj-juni. Til gengæld er der varmt.

I Tampa er der utallige muligheder for at komme ud at opleve. Her er der masser af historiske museer, parker, teatre, kasinoer, forlystelsesparker og parker med dyr og meget mere. Der er altså noget til enhver smag - for store og små.