Om BillejePris.dk

BillejePris.dk er en pris søgemaskine til billeje, som hjælper forbrugeren med at finde billig billeje rundt omkring i verden.

Sitet blev startet i 2012, som en service der skulle gøre det lettere at finde en billig lejebil.

Der findes mange aktører på markedet for biludlejning og det kan være svært at finde de gode tilbud. Derfor syntes vi der manglede et system der kunne gøre det let og enkelt at finde frem til de gode priser på billeje og dette blev starten på BillejePris.dk

BillejePris.dk er en søgemaskine der søger på tværs af flere forskellige biludlejningsfirmaer og præsenterer resultatet for brugeren i en let og overskuelig oversigt.

BillejePris.dk søger blandt førende billeje hjemmesider og gør det dermed hurtigt og let at finde en billig lejebil ved en enkelt søgning frem for selv skulle finde frem til lejebilerne på udlejerens hjemmeside.

Vi lejer ikke selv biler ud, men henviser til hjemmesider hvor du kan leje bilen.

Hvis du lejer en bil hos en udlejer som vi har henvist til, modtager vi et beløb fra udlejeren. Dette påvirker ikke visningen af priser eller den pris du får tilbudt når du lejer.

Der er ikke taget højde for eventuelle forskelle i forsikrings- og lejebetingelser.

BillejePris.dk drives af firmaet Billeje Pris ApS v./Smarter Concept ApS, Vermlandsgade 51, 2300 København S. CVR: 28498691