Billig billeje med prissammeligning

Vi ønsker at det skal være let at finde billig billeje og derfor har vi gjort os stor umage for at gøre vores søgemaskine så god som muligt.

Vores unikke søgemaskine sammenligner priser på biludlejning hos flere forskellige bil udlejere og giver dig en let og enkel måde at finde frem til billig biludlejning.

Vi søger priser både hos biludlejere og agenter og præsenterer dig for en omfattende oversigt over biludlejningspriser på din ferie destination.

Søgemaskinen søger i øjeblikket efter billig billeje hos mere en 6.000 forskellige udlejningslokationer og inkluderer de fleste store biludlejningsselskaber.

Ved at inkludere broker firmaer i søgningen opnår vi den bredeste dækning og får også de mindre selskaber med i søgningen. Dette giver den bedste basis for at kunne finde billig billeje til forbrugeren, som fremover kun behøver at søge billeje ét sted.

Vores søgninger tager udgangspunkt i lufthavne og ferie destinationer rundt omkring i verden, da det ofte er der hvor der er mange biludlejningsselskaber samlet på ét sted, hvilket giver det bedste grundlag for at sammenligne prisen på billeje.

Brugeren præsenteres for en oversigt med link til hver enkelt udlejer/broker, så brugeren kan foretage bookingen direkte på udlejerens hjemmeside.

Kort sagt - med vores system er det nu blevet lettere at finde den billig billeje.


Pige i bil