Biludlejning Færøerne

Sammenlign priser på biludlejning i Færøerne via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Færøerne.

Billeje fra lufthavne i Færøerne

Lufthavn
Sted
Sørvágur


Om Færøerne


Færøerne en gruppe små øer, der ligger mellem det nordatlantiske hav og Norskehavet halvvejs mellem Norge og Island.

Færøerne har en befolkning på omkring 50.000 beboere. Færøerne er et selvstyrende land i kongeriget Danmark og har været drevet på denne måde siden 1948. Danmark behandler spørgsmål om militære og retlige emner, men Færøerne har plads i det nordiske råd, og de har også deres egne nationale sportshold.

Færøernes officielle sprog er færøsk og er et af de mindste germanske sprog. Øerne har et koldt, vådt og blæsende klima på grund af dets position i nord.

Færøerne blev først beboet af irerne og kelterne, men senere overtaget af vikingerne. Det anslåes at 87% af den mandlige DNA på øerne kommer fra Skandinavien, og den samme mængde af kvindelig DNA kommer fra Irland.

Der er otte store øer, der ligger omkring 650 kilmeter fra Norges kyst. De nærmeste naboer til Færøerne er de nordlige øer og de ydre hebrider i Skotland.

Øerne tager op 850 kvadrat kilometer land. Øerne er gode at besøge hvis man er interesseret i naturen. De naturlige dyr, der bor der og det landskab, de bor i, er på ingen måde tropiske, men er stadig smukke og værd at besøge.

Færøerne er den perfekte tilflugtssted for dem, der ønsker at forlade teknologien og komme tilbage til deres naturlige rødder. Hvis du elsker skønt hav og havfugle, så vil du nyde en afslappende og isoleret tid på Færøerne.