Nyheder

Hertz åbner DKs første selvbetjente biludlejning
Danmarks første selvbetjeningsstation for biludlejning åbner i dag hos hos Hertz i Københavns Lufthavn. Ved hjælp af et par tryk på en touchskærm kan Hertzkunder nu styre uden om disken og slippe for det gammeldags papirarbejde. Læs mere

Smileys viser vejen til god billeje
Mange danskere benytter sig af at leje bil på ferien i Sydeuropa og fornuftigt nok undersøger mange priserne og booker bilen hjemmefra. Desværre har det vist sig at nogle få selskaber skilter med utrolig lave priser for så istedet at opkræve gebyr på eksempelvis brændstof når man afhenter bilen lufthavnen. Det er der nu råd for. Læs mere

Europcar køber Goldcar
Biludlejningsgiganten Europcar har oprustet sig ved at købe lavprisselskabet Goldcar, som var Europas største lavprisselskab, når det kom til biludlejning. Europcar lægger ikke skjul på, at købet skal styrke deres koncern inden for lavprissegmentet. Læs mere

Norwegian åbner ny rute til Lefkas sommeren 2017
Lavprisselskabet Norwegian åbner ny rute til Lefkas sommeren 2017. Ruten kommer til at afgå en gang om ugen og kan købes via selskabet hjemmeside. Læs mere

Sixt præsenterer nyt koncept i Københavns Lufthavn
Sixt præsenterer nu for første gang deres koncept Smart Start uden for de tyske grænser. Læs mere

AVIS i København Lufthavn samler sine aktiviteter
AVIS i Københavns Lufthavn samler sine aktiviteter i det nye biludlejningscenter. Læs mere

Styr uden om de dyre selskaber
Når du sammenligner priser på biludlejning via BillejePris.dk, kan du fremover filtrere dine søgeresultater efter brændstof politik. Dermed kan du lettere udelukke de udlejere der kører med Fuld/Tom benzin regler og undgå de ekstra omkostninger Fuld/Tom kan medføre.
Pil Læs mere om benzinregler i forbindelse med biludlejning her

Mange penge at spare på billeje
I en netop afsluttet undersøgelse foretaget af BillejePris.dk fremgår det at der kan være mange penge at spare ved at sammenligne prisen på billeje inden man booker lejebil til ferien. I gennemsnit sparer man 37% - men ofte over 50%.
Pil Læs mere om undersøgelsen her

Hjælp os - vi vil være bedst
Vi vil gerne høre fra dig hvis du har forslag til forbedringer eller du synes der mangler noget information. Benyt kontakt formen her, for at kontakte os. På forhånd ta for hjælpen.

Ny funktion - Uddrag af betingelser
Det er nu blevet muligt at se et uddrag af biludlejernes betingelser og vilkår, direkte fra BillejePris.dk, så du bedre kan sammenligne priserne.

Ny funktion - Forsikringer og tilbehør
Vi har netop gjort det muligt at få detaljeret information om det tilbehør og de forsikringer der tilbyde på de enkelte lejebiler. Klik på knappen "mere" ud for hver bil for at se detaljeret information.

Information om afbestilling
Der er nu tilføjet information om afbestilling for de biler hvor leverandøren tilbyder gratis afbestilling. På den måde kan du nemmere se hvilke biler du kan bestille uden risiko for gebyr, hvis du måtte blive nødt til at afbestille bilen.

BillejePris.dk er bleve hurtigere
Vi har netop optimeret koden så vores søgemaskine er blevet endnu hurtigere og bedre. Søgninger tager nu maksimalt 30 sekunder.

Ny funktion - Sortering efter type
Du kan nu filtrere visningen af biler på type. Hvis du eksempelvis ønsker at leje en SUV eller en Convertible, kan dette nu vælges i filter listen, så du bedre kan indsnævre din visning af lejebiler.

Flere destinationer
Liste med billeje destnationer nu blevet udvidet fra kun at indeholde lufthavne, til også at indeholder byer. Dette giver mere fleksibilitet og bedre søgning da det ikke altid er muligt at afhente lejebilen i en lufthavn.

Inkluderede ekstra ydelser
Vi hr netop gjort det muligt at filtrere på biler ud fra om der er ekstra yderlser inkluderet i prisen. Man kan nu filtrere efter biler hvor GPS, første tank benzin og ekstra fører gebyr er inkluderet.