Gode råd om billeje

Brug af navigations apps på mobilen når du rejser i udlandet
Navigation apps er smarte men bruger også mobildata. Rejser du i et land uden for EU bør du tjekke om dit mobilabonnement dækker brug af mobildata i det pågældende land.
Pil Læs mere

Billeje i Spanien uden selvrisiko
Vil du gerne være dækket godt ind mod diverse uforudsete hændelser kan du overveje af leje en bil med forsikring uden selvrisiko. Læs her hvordan du finder en lejebil med en forsikring uden selvrisiko.
Pil Læs mere

Benzinpriser i Europa – planlæg kør-selv ferien
Når turen går ned gennem Europa, kan det så bedst betale sig at tanke i Tyskland, Frankrig eller måske Spanien. V giver gode tips til hvor du kan finde opdaterede benzinpriser for Europa, så du kan lave brændstof budget hjemmefra.
Pil Læs mere

Information om biludlejning i lufthavne
Når du lejer bil fra en lufthavn er udbuddet ofte stort. Der kan være mange fordele ved at leje bil direkte i lufthavnen, men også et par ting du skal være opmærksom på.
Pil Læs mere

Hjælp at hente hvis du vil klage over din billeje
Visse biludlejere er tilsluttet ECRCS er en organisation der hjælper forbrugere i Europa med at løse klager i forbindelse med billeje i EU. Lejer du bil hos dem, har du lettere adgang til at klage.
Pil Læs mere

Hent vores GRATIS checkliste til bedre billeje i udlandet
Hent vores GRATIS checkliste til bedre billeje i udlandet og få et overblik over de vigtigste ting du kan gøre for at få en problemfri oplevelse når du lejer bil i udlandet.
Pil Læs mere

Hvilken størrelse bil skal du vælge når du lejer bil?
Vælg den rigtig bil størrelse når du lejer bil. Vi guider dig til hvor mange personer og kufferter de enkelte biltyper har plads til og hvilken type bil du skal vælge når du lejer bil i Europa eller Nordamerika.
Pil Læs mere

Visa/Dankort kan gøre det dyrere af leje bil i udlandet
Desværre oplever mange at et Visa/Dankort ikke er nok når de skal stille sikkerhed ved afhentning af bilen. Hvis man vil være på den sikre side er det en god idé at medbringe et internationalt kreditkort.
Pil Læs mere

Gode råd til billeje i Spanien
Vi har samlet oversigt med gode råd til når du leje bil i Spanien. Læs denne artikel og bliv klogere på hvordan du undgår de værste fælder.
Pil Læs mere