Biludlejning Forenede Arabiske Emirater

Sammenlign priser på biludlejning i Forenede Arabiske Emirater via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Forenede Arabiske Emirater.

Billeje fra lufthavne i Forenede Arabiske Emirater

Lufthavn
Sted
Dubai


Om Forenede Arabiske Emirater


Geografi
De Forenede Arabiske Emirater er en føderation af syv forskellige lande eller emirater og er en af de største leverandører af olie i verden. Det er beliggende i Mellemøsten og grænser op til to Oman og den Persiske Golf. De Forenede Arabiske Emirater deler sine territoriale grænser med Oman og Saudi Arabien. Selvom Emiraterner også deler en grænse på tolv kilometer med Qatar, er det stadig et spørgsmål der er lidt uenighed om. Hovedstaden Abu Dhabi er en ø og er den største by i De Forenede Arabiske Emirater. Dubai og Abu Dhabi er begge store byer er rige og moderne.

Topografi
Topografien i De Forenede Arabiske Emirater er meget sandet. En stor del af landet er dækket af ørkener. Området op til bjergkæden Al Hajar, der ligger i den nordøstlige del af landet er dækket af havsand og grus. Kystområderne er dækket af sand og kalksten, der ofte er udsat for oversvømmelser. Kalkstenenområdet skaber en trekant fra de kystnære sletter med Al Hajar bjergkæden og områder i Saudi-Arabien. Grussletten går sydover og fortsætter til et område bag Ra's al-Khaimah til en slette, der stiger over 900 meter. Dette område bruges til dyrkning og er en af de største fødevareproducentleverandører til landet. De frugter, der dyrkes, omfatter dadler, mango og citrus.

Historie og Politik
De Forenede Arabiske Emirater (UAE) er en sammenslutning af syv emirater. Disse emirater er arvelige monarkier. Navnene på landene i føderationen er Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Sharjah, Dubai, Ras al-Khaimah og Umm Al-Qaiwain. UAE styres af et føderalt øverste råd. En procentdel af indtjeningen for hver enkelt emirat indgår i UAE's nationale budget. Selvom der findes et føderalt øverste råd i UAE, er formandskabet og det primære minsterembede normalt arveligt. På nuværende tidspunkt er UAE's premierminister Mohammed bin Rashid Al Maktoum, og præsidenten er Khalifa bin Zayed Al Nahyan.

Klima
De fleste af De Forenede Arabiske Emiraters regioner oplever et varmt og solrigt klima. De varmeste måneder er juli og august. Al-Hajar bjergkæden oplever køligere temperaturer på grund af højden. Regnenmængden i kystområderne er mindre end 100 millimeter pr. år. Bjergkæderne kan modtage en nedbør på 300 millimeter i gennemsnit. Landet kan også opleve voldelige og stærke støvstorme.

Økonomi
De Forenede Arabiske Emiraters økonomi er den næststørste efter Saudi-Arabiens økonomi. UAE's BNP pr. 2014 lå på et massivt beløb på 403,2 mia. USD. Selv om UAE har en forskelligartet økonomi, afhænger hovedparten af indtjeningen af produktionen af olie og petroleum.