Biludlejning Hong Kong

Sammenlign priser på biludlejning i Hong Kong via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Hong Kong.

Om Hong KongHong Kong er et selvstændigt territorium, der officielt er kendt som Hongkongs særlige administrative region i Folkerepublikken Kina. Spredt over et område på 1.104 km er det en af verdens tættest befolkede regioner med en anslået befolkning på 7,3 mio. Det er beliggende i det sydøstlige Kina og kendt som en stor havn og finansiel knudepunkt. Interessant nok er det også byen, der er placeret først for antallet af skyskrabere i verden.
Det består primært af Kowloon Peninsula, New Territories og Hong Kong Island. Navnet Hong Kong betyder "duftende havn". Hong Kong er beliggende i det sydkinesiske hav ved Pearl River Delta munden.

Hong Kong er en vidunderlig blanding af tradition og moderne livsstil med sine mange arrangementer og festivaler, kryds af kulturer og naturlandskaber. Faktisk er karakteren af Hong Kong en sådan, hvor sjældne fugle findes.

Rejsende kan hoppe på en dobbeltdækkerbus for at udforske byen, eller blot vælge at stirre på de smukke havne. Det har store landområder spredt over det område, hvor naturen er beskyttet. Det har et af de smukkeste transportsystemer set i verden. Vandreture eller kajaksejlads er muligheder, som rejsende kan udforske i Hong Kong.

Verdensberømt for sit køkken tilbyder Hong Kong valg af kantonesiske, sichuanere, japanske eller franske til sine besøgende. De fleste besøgende foretrækker Hong Kong for det store udvalg af shopping, det byder på. Hongkongs markeder tilbyder noget for folk med alle slags budgetter. Byen er vært for mange museer og koncertsale, der præsenterer en række shows, der fremviser den smukke kultur og historie på dette sted. Det er interspersed med kinesisk såvel som koloniale indflydelse ses.

En af Hongkongs må se seværdigheder, er ManMo-templet, dedikeret til litteraturens gud, der dateres tilbage til 1847. Dette er også stedet, hvor du skal opleve synet af den fantastiske bronze Big Buddha i klostret Po Lin. Om natten må du ikke gå glip af Symphony of Lights, et lys og lydshow med 44 bygninger i Hongkongs skyline.

Det travle natmarked på Temple Street er noget, der giver stor glæde, at shoppe, bare se og fest på nogle gadefødevarer. Sik Sik Yuen Wong Tai Sin-templet er en åbenbaring med hensyn til farverige søjler og gitterværk. Du kan vælge at få din formue læst her ved hjælp af fortune tellere.

En anden smuk hukommelse, som du kan bære af Hong Kong, er den 400 år gamle landsby Lai Chi Wo, som ligger inden for Plover Cove Country Park. Det er en Hakka walled landsby med 200 huse, to templer, tre forfædre haller og ferskvand vådområder. Biodiversiteten i denne region er værd at se med blomster, vinstokke, mangrover og marine liv. Landsbyen driver sine egne guidede økologiske og kulturelle ture, med endda et værksted til Hakka klæbrig risblanding.