Biludlejning Malta

Sammenlign priser på biludlejning i Malta via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Malta.

Billeje fra lufthavne i Malta

Lufthavn
Sted
Gudja


Om Malta


Beliggende på kontinentet i Sydeuropa, Republikken Malta eller blot kendt som Malta har et varmt klima og er et populært turistmål. Landet ligger kun 58 miles fra den sydlige del af Sicilien, Italien i Sydeuropa og omkring 186 mil nord for den nordafrikanske kyst.

Med et samlet areal på kun 316 kvadratkilometer betragtes Malta som et af de mindste lande i Europa. Denne ø nation består af tre øer nemlig Malta, Gozo og Comino. Den har en anslået befolkning på 429.000 mennesker. Det maltesiske folk er kendt for at være venlige og hjælpsomme. Mærket er kendt som Storbritanniens bedste destination for sol og hav, og Malta er omgivet af klare turkise farvande og går aldrig under det strålende solrige vejr. Derfor tilbyder det et paradisreservat for besøgende, der søger en kombination af strand- og solferie og endda for dem der simpelthen behøver en pause fra byen.

Fra fantastiske klare farvande, maleriske bugter og store udvalg af strandpromenaden til forbløffende forhistoriske templer, imponerende arkitekturer og interessant arv, kan Malta nemt fange hjertene til rejsende, der ønsker at baske i solen og få en smag af øens rige historie.

Hjemme for en række UNESCOs verdensarvssteder, kan Malta prale af sine rigelige koralrev, unikke geologiske undervandsstrukturer og storslåede undervandsgrotter samt flyfartøjer og skibsvrag, der giver dykkere og snorklere en spændende undervandsoplevelse. Besøgende kan også nyde sightseeing i øens imponerende museer og historiske templer. Bortset fra dens fascinerende farvande og naturskønne udsigter, kan gæsterne på øen nyde en eklektisk dejlig blanding af middelhavsretter. Nogle af de berømte køkkener på Malta omfatter kødret bragioli, kanin gryderet, Lampuki eller fisk pie og øen favorit dessert kannoli, som er dybest set et stegt wienerbrød, der er fyldt med ricotta.

Den største by i Malta er Birkirkara, med Valletta som hovedstad. Hvis du leder efter en perfekt byflyvning med mousserende hav, god mad og engagerende historie, vil du opdage, at Valletta er den bedste løsning.

Nogle af Vallettas velkendte destinationer omfatter Saint Johns Co-Cathedral, Grand Masters Palace, den enorme Grand Harbour, National Museum of Archaeology og Collegiate Parish Church of Saint Paul's Shipwreck. Valletta byder også på livlige kulturelle begivenheder og tilbyder et hot spot for sjov shopping og fritidsoplevelser på øen.