Biludlejning Mexico

Sammenlign priser på biludlejning i Mexico via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Mexico.

Billeje fra lufthavne i Mexico

Lufthavn
Sted


Om Mexico


Mexico, officielt kendt som Forenede Mexicanske Stater, er en føderal republik i den sydlige del af Nordamerika, og også en af de 19 overherredømme, der udgør Latinamerika. Det deler en fælles grænse med USA i hele sin nordlige udstrækning, og med Guatemala og Belize i sydøst. Stillehavet ligger til dets vest og syd, og Mexicogolfen og Caribien Seato øst. Med et areal på ca. 758.449 kvadratkilometer er Mexico det 13. største land i verden. Fra 2017 blev befolkningen rapporteret til at være omkring 129,2 millioner, hvilket gør den til den tiende mest befolkede nation. Hovedstaden er Mexico City, og spansk er det officielle sprog.

Mexico har tiltrukket udenlandske besøgende siden begyndelsen af det 19. århundrede. Det er utroligt populært for sine kulturelle festivaler, eksklusive butikker og pulserende byer, herunder den travle hovedstad. Det har også flere naturreservater, tropiske regnskove, fantastiske bjergkæder, eventyrfyldte canyons, eksotiske Caribiske strande med krystalklart vand og betagende feriesteder. Cancun, Playa del Carmen og Cozumel, samlet kendt som Maya Riviera, tiltrækker omkring fem millioner besøgende om året. De tilbyder en lang række aktiviteter, herunder svømning med delfiner, dykning og snorkling.

Mexicos historie dækker en periode på mere end tre årtusinder, og dens mangfoldige kultur er et produkt af en rig Native Americanheritage, tre århundreder af spansk regel og en fælles grænse med De Forenede Stater. Chichen Itza, et kompleks af maya-ruiner på Mexicos Yucatán Halvøen, er nu en af verdens syv vidundere. Derudover er Mexico også hjemsted for et stort antal fremtrædende UNESCO-verdensarvsteder, herunder gamle aztec- og maya-steder og kolonier. De mesoamerikanske ruiner er en af de mest bemærkelsesværdige attraktioner.

I hele sin historie har Mexico været hjemsted for en række fantastiske kunstnere, der lavede imponerende kunst, skulpturer og smykker. Muraler, der afspejler kulturen og arv, kan findes spredt over hele landet.Mexico's antikke samfund bygget store byer, store pyramider og andre bemærkelsesværdige kunstværker.Mexico City har også en levende kunstscene med en blanding af både klassisk og samtidskunst. har en række verdensklasse museer og kunstgallerier, der er sikker på at være en rigtig godbid til kunstelskere. Traditionel musik i landet er en anden funktion, der ikke bør overses. Mariachi bands og levende mexicansk musik findes i forskellige dele af hovedstaden og andre travle byer.

Mexicansk køkken er uhyre populært over hele verden, og dets historie er en lang og forskelligartet, der går tilbage til maya-perioden omkring 2000 år siden. Mexicansk mad er kendt for at være temmelig krydret og tung, men det er også farverigt og frisk på samme tid. Køkkenerne varierer betydeligt på tværs af de forskellige regioner i landet på grund af den forskelligartede karakter af geografi, klima og etnisk makeup. Kulinariske ture er også meget populære blandt turister.

Ifølge Verdens Turistorganisation er Mexico et af de mest besøgte lande i verden, og en top favorit destination især blandt nordamerikanske turister.