Biludlejning New Zealand

Sammenlign priser på biludlejning i New Zealand via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i New Zealand.

Billeje fra lufthavne i New Zealand

Lufthavn
Sted
Auckland
Christchurch
Wellington


Om New Zealand


New Zealand er verdens femte største øhav, der består af to øer, nemlig North Island og South Island. New zealand er beliggende 1.600 km sydøst-øst for Australien. Stedet er tæt befolket og har en befolkning på 4,5 millioner, hvilket overstiger befolkningen i England. New Zealand almindeligvis betegnet "The Shaky Island", fordi zone New Zealnd ligger i er frekventeret af mange jordskælv. Især i den sydvestlige del af South Island og på den centrale nordlige ø.

Topografi
New Zealand er et sted bestående af aktive vulkaner, bemærkelsesværdige huler, mere end 360 gletsjere, grønne dale, spektakulære bjerge, sandstrande og fjorde. Stedet er en velsignelse for naturelskere. Det er hjem for et utal af forskellige dyrearter. To tredjedele af jorden er nyttig til landbrug og andre økonomiske erhverv, mens den anden del af landet er bjergrigt.

Historie og Politik
New Zealands historie er 700 år gammel og stedet blev oprindeligt opdaget af polynesere og udviklet af maori kultur. Abel Tasman optegner først stedet den 13. december 1642. Fra slutningen af det 18. århundrede blev landet frekventeret af forskellige rejsende, søfolk, missionærer, handlende og andre eventyrfolk. I løbet af året 1840 blev der underskrevet en traktat om at bringe New Zealand under det britiske imperium. I løbet af Verdenskrigene kæmpede New Zealand med det britiske imperium, men i 1919 blev der underskrvet en traktat, hvor landet fik sin uafhængighed af den britiske regering, med undtagelse af, at forsvaret stadig var styret af Storbritannien. I 1947 opnåede landet fuld uafhængighed.

Klima
Regionen har stort set tempereret klima med en undtagelse, at de alpine områder på Sydøen som kan være ned til -10 ° C om vinteren, mens resten af regionen, der ligger tæt på kysten, har en mild temperatur med moderat regn og solskin. December til februar forbliver meget varmt, mens juni til august er relativt køligere.

Økonomi
New Zealands regering er kendetegnet af en stærk pengepolitik, høj finansiel stabilitet og stærk beskyttelse af ældre borgere. Regeringen holder tæt kontrol over udgifterne og lægger stor vægt på at opnå en stærk finansiel sundhed. Den gennemsigtige og stabile forretningspolitik gør New Zealand til et ideelt sted for iværksætterne. Handel udgør en vigtig del af New Zealands økonomi og værdien af eksport og import svarer til 55 procent af BNP. For at opretholde økonomien intakt og fri fra regler for tredjepart har regeringen tilført nogle få hindringer for udenlandske investeringer. I den tidligere del var New Zealands befolkning stort set afhængig af landbruget, men efter anden verdenskrig blev fremstillingsindustrien udviklet. New Zealand var det første land, der gav kvinderne stemmeret.