Biludlejning Norge

Sammenlign priser på biludlejning i Norge via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Norge.

Billeje fra lufthavne i Norge

Lufthavn
Sted
Bardufoss
Bergen
Bodo
Haugesund
Oslo
Stavanger
Tromso
Trondheim
Aalesund


Om Norge


Kongeriget Norge, der er mere kendt af netop Norge, er et fantastisk land i det nordlige Europa. Kendt for det smukke landskab, store fjorde og afslappet livsstil er Norge et vidunderligt sted at bo og besøge. Den deler en grænse med en lang grænse med Sverige mod øst og mod nord har to meget mindre grænser med Finland og Rusland. Størstedelen af landets grænser består af kystlinje, der grænser op til Atlanterhavet og Barentshavet.

Med et samlet areal på over 385.000 kvadratkilometer er Norge det sjette største land i Europa og har en befolkning på over 5,2 millioner mennesker. Landet er opdelt i 18 administrative områder, der er kendt som amter, og disse områder er yderligere opdelt i en svimlende 422 kommuner, der bistår i styringen af et så stort land.

Foruden den fantastiske udsigt og naturen er Norge også kendt for det utrolige sundheds- og socialsikringssystem. Det er et meget velhavende land med den fjerde højeste indkomst per capita i verden, og det er stort set ned til de store oliebeholdninger, der ligger inden for landets grænser. Faktisk er omkring 25% af Norges BNP nede på eksporten af sine oliereserver, det højeste af ethvert land uden for Mellemøsten.

Da Norge er nummer et på Verdens Lykke Rapport, gør det det til et meget attraktivt sted at besøge og trækker over 3 millioner turister på årsbasis. Det er selvfølgelig ikke kun den samlede lykke i landet, der gør det så tiltalende, og gæster til landet kan forvente at nyde et bredt udvalg af aktiviteter og scener, mens de besøger. Fra vandreture, backpacking og kano til klatring, sight seeing og Northern Lights watching, antallet af aktiviteter og fantastiske steder at besøge er uendelige.

Hovedstaden har en befolkning på over 600.000 mennesker og er pakket med seværdigheder for at se og ting at gøre. Indenfor byen kan du nyde nogle af de fineste norske madlavning, der stort set drejer sig om skaldyr og konserves, noget som hele Skandinavien er kendt for.

Mens Oslo ligger i et relativt sydligt område i Norge, er der meget at gøre ud over sine grænser, og de fleste besøgende til landet vil vove sig længere mod nord for at få en ægte følelse af kulturen. De nordlige dele af Norge ligger meget højt op på den nordlige halvkugle og kan meget koldt, men der er et stort antal seværdigheder i disse områder, der tegner mange turister fra hele verden. På grund af de meget ubeboede områder i Norge, der ligger i den nordlige del af landet, gør det det til et glimrende sted at besøge, hvis du er interesseret i at se de nordlige lys i al deres herlighed.
SE OGSÅ: Populære skiområder i Norge på kort på Skiområder.dk