Cabriolet billeje på Mallorca

Spanien - Mallorca - AF - Opdateret 26. august 2017
Så du vil gerne leje en Cabriolet på Mallorca? Læs hvor du kan leje en Cabriolet og hvad priserne ligger på. Du får også gode tips til hvad du skal holde øje med når du lejer en sportsvogn på Mallorca. Eksempelvis hvordan du finder en sportsvogn ugen selvrisiko på forsikringen.

Cabriolet
Cabriolet skal bare opleves. Foto: iStockPhoto.

Cabriolet typer på Mallorca

Når man søger efter billeje på Mallorca og kigger efter typen Cabriolet er noget af det første der kommer frem en Fiat 500 Cabriolet/Convertible. Man kan jo ikke benægte at dette en vogn hvor taget kan rulles ned, men når man siger Cabriolet mener man ofte en bil der er lidt mere sport.

Biler med lidt mere sport i kunne være Mini Cooper Convertible, Audi A3 Cabrio eller Volkswagen Golf Convertible, men der findes også et par andre mærker som man ofte finder til leje når man kigger efter sportsvogne på Mallorca.

Sådan finder du let en Cabriolet

Start med at søge på billeje fra Mallorca's lufthavn Palma de Mallorca. Det kan du gøre ved at indtaste PMI i søgefeltet ovenfor.

Når vores system har indhentet priser fra biludlejerne i lufthavnen på Mallorca vælger du blot det filter der hedder Cabriolet i vensre side, for at få vist udvalget af biler der har åbent tag.

Vores system sammenligner ikke bare priserne hos de enkelte udlejere i Mallorca Lufthavn, men priserne gennem flere forskellige forhandlere, så du er sikker på at få vist de bedste priser.

Hvad koster det at leje en Cabriolet?

Hvis vi ser bort fra de helt dyre mærker som Porsche, Ferrari og lignende vil en Cabriolet på Mallorca kunne lejes får ca. 2.000 danske kroner for en uge, inkl. forsikring og fair brændstof politik.

Fair brændstof politik betyder at bilen skal afleveres med samme mængde brændstof som den blev afhentet med. Dermed er der ikke nogen skuljte ekstra omkostninger i forbindelse med brændstof.

Pris eksempler for en uges leje af Cabriolet på Mallorca
Biltype Fundet pris
Opel Astra Cabrio DKK 1.780,-
VW Beettle DKK 1.814,-
Mini Cooper Convertible DKK 2.052,-
Renault Megane Cabrio DKK 2.366,-
Volkswagen Golf Convertible DKK 3.140,-
Audi A3 Cabrio DKK 3.560,-
Priserne er fundet ved søgning på en uges billeje fra Palma de Mallorca Lufthavn fra 4. september 2017 til 11. september 2017. Prisen varierer efter udbud og efterspørgsel og kan være ændret siden søgningen blev foretaget.

Selvrisiko på biler af typen Cabriolet

Selvrisikoen på bilerne ovenfor ligger i området 850 EUR til 1.200 EUR, men det er også muligt at finde biler hvor der ikke er nogen selvrisiko på den primære forsikring.

Hvis du vil finde en convertible uden selvrisiko er det meget let når du søger med vores system. Du vælger simpelthen bare filteret "Ingen sevrisiko".

Det er klart at billejen bliver en anelse højere når der ikke er selvrisiko på forsikringen, men forskellen er ikke så stor. Prøv selv og regn på hvad du synes der bedst kan betale sig.

Ekstra dækning
Det er normalt i Spanien at den bilforsikring der er inkluderet når man lejer bil, IKKE dækker skader på dæk, glas og undervogn eller tyveri - hvilket vil sige at man godt kan have nul kroner i selvrisiko på den inkluderede forsikring og så alligevel skulle betale for en skade hvis der ruller en sten ned fra en klippe og ødelægger forruden mens man kører rundt og nyder Mallorca.

Det er der dog også råd for - hvis du vælger en af de biler hvor der også er dækning af glas og dæk.

Send feedback
Billeje i Spanien?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.