Billeje i Spanien uden selvrisiko - her er hvad du bør vide.

Billeje Spanien - Gode råd - AF - Opdateret 29. august 2017
Når man lejer bil i Spanien vil mange gerne leje en bil uden selvrisiko. Frygten for at få ødelagt ferien fordi man kommer til at lave en skade på sin lejebil fylder meget for de fleste danskere når de lejer bil. Derfor kommer der her en kort gennemgang af hvordan man lejer bil i Spanien med en forsikring uden selvrisiko.

Hvis du er ligeglad med den tekniske forklaring, men bare vil vide hvordan du lejer en bil med forsikring uden selvrisiko, så klik her.

Vælg en lejebil med forsikring uden selvrisiko

Er det virkelig så nemt? Både og - det kan sagtens lade sig gøre at leje en bil med en forsikring uden selvrisiko, men vi skriver med vilje én forsikring uden selvrisiko.

Det gør vi fordi - selvom den inkluderede primære forsikring ikke har nogen selvrisiko, kan der sagtens være ting som er undtaget forsikringen eller som er dækket af en anden forsikring - med selvrisiko.

Det vil altså sige at man godt kan leje en bil med forsikring uden selvrisiko, men så alligevel få en skade som man skal betale for.

Eksempelvis er det ofte sådan når man lejer bil i Spanien at skader på dæk, glas, undervogn og tag er undtaget den primære forsikring.

Det er heller ikke altid at forsikringen uden selvrisiko dækker hvis bilen bliver stjålet.

Hvis du ikke ønsker at skulle betale hvis du får skader på dæk, glas, undervogn og tag eller ved tyveri af bilen, skal du sikre dig at disse ting også er dækket af forsikringen uden selvsrisiko.Sådan finder du en lejebil med forsikring uden selvrisiko


1. Søg efter ledige lejebiler
Start med at lave en søgning efter ledige lejebiler via vores formular øverst på siden. Systemet indhenter oplysninger hos forskellige biludlejere på din destination i Spanien og viser dig priser på lejebilerne.

2. Filtrér efter ingen selvrisiko
I venstre side markerer du filteret Forsiking u. selvrisiko for at få vist biler med mindst én forsikring hvor der ikke er selvrisiko.
Filter uden selvrisiko

3. Vælg bil uden selvrisiko og med glas/dæk dækning
Vælg en af de biler hvor der også er dækning af glas, dæk og undervogn.
Bil uden selvrisikomed glas dækning

4. Dobbelt tjek hos forhandleren
Klik dig videre til forhandleren hvor du kan leje bilen og tjek at:
- C.D.W forsikring er uden selvrisiko
- Tyveriforsikring er uden selvrisiko
- Dæk, glas og eventuelt tag samt undervogn er inkluderet i forsikringen.

Afsluttende kommentar

Følger du ovenstående vejledning er du rimelig godt kørende og har dækket dig rimelig godt ind mod det meste. Dog vil der næsten altid være meget specifikke ting, som er undtaget fra forsikringerne.

Du vil oftet få tilbudt en ekstra forsikring mod en af disse undtagelser, når du afhenter bilen. Men inden du køber dig fattig i ekstra forsikringer ved afhentning af bilen, kan det være en god idé at overveje risikoen og selvrisikoens størrelse op mod ekstra betalingen.

Send feedback
Billeje i Spanien?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.