Leje bil på Mallorca - Pristjek

Spanien - Mallorca - Pristjek - AF - Opdateret 27. januar 2017
Denne artikel blev oprindelig skrevet i 2012, men er netop blevet opdateret med et pristjek for billeje på Mallorca 2017. Konklusionen er stadig den samme. Det kan bedst betale sig at leje bilen i lufthavnen.

Pige der har lejet bil på Mallorca
Foto: iStockPhoto
Når man skal leje bil på Mallorca er der flere forskellige populære feriebyer hvor man kan overveje at leje bil fra. Vi besluttede os for at tage et pristjek på det at leje bil på Mallorca.

Pristjekket blev oprindeligt foretaget d. 3 november 2012 og vi satte perioden for at leje bil til 1. juni 2012 til 8. juni 2012. Vi har nu opdateret tjekket med 2017 priser og perioden er 1. juni 2017 til 8. juni 2017.

Billigst at leje i lufthavnen
Vi testede om det bedst kunne betale sig at leje bil på Mallorca direkte fra lufthavne eller om det måske bedre kunne betale sig at vente til man kom ind til byen.

Resultatet var at det bedst kunne betale sig at leje bil fra lufthavnen Palma de Mallorca i stedet for at vente til man kom ind til byen. Hvis vi valgte lufthavnen kunne man få en Opel Adam til 681,- hos Argus Carhire. Hvis vi valgte at afhente bilen i byen i stedet var prisen 746,- og her var de AutoEscape der var billigst.

Det kunne altså helt klart bedst betale sig at leje bilen direkte fra lufthavnen i stedet for at vente til man ankommer til sit endelig feriemål. Lejer man bilen fra lufthavnen sparer man også omkostningerne til transport fra lufthavnen til feriemålet. Transfer fra lufthavn til rejsemål kan let komme op på et par hundrede kroner, som altså dermed er sparet, hvis man alligevel bruge en bil på ferien.

Alucdia billigst af feriebyerne
Hvis vi så bort fra Palma og i stedet vente blikket mod de enskelte ferie byer var det billigst at leje bil i Alcudia på Mallorca. Årsagen er nok at Alcudia også er et meget populært feriemål på Mallorca, hvilket skaber øget konkurrence memmel udlejerne og dermed billigere priser til den der skal leje bilen. I Alcudia kunne vi få en bil i klassen med Fiat Panda til 746,- hos AutoEscape hvilket også var billigere end i Palma by.

Mallorca billeje pristjek 2017:
Sted Billigste bil Klasse Pris
Palma de Mallorca Lufthavn Opel Adam Mini 681,-
Alcudia By Fiat Panda Mini 746,-
Cala d'Or Fiat Panda Mini 746,-
Can Picafort Fiat Panda Mini 782,-
Palma de Mallorca By Fiat Panda Mini 782,-
Testen blev foretaget 26. januar 2017 og der er sat som krav at bilen skal være med neutral brændstof politik og fri kilometer.
Billeje i Spanien?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.