Biludlejning København

BillejePris.dk viser dig vejen til billeje i København. Se udvalgte biludlejningsfirmaer der lejer biler ud i København nedenfor.

Vis kort
Annoncer
Oscar Biludlejning Frederiksberg
Bernhard Bangs Alle 27
2000 Frederiksberg
Hjemmeside
Oscar Biludlejning København Ø
Øster Fælled Torv 3
2100 København Ø
Hjemmeside
One2move Biludlejning Nordhavn
Sundkrogsgade 50
2150 København
Hjemmeside
Oscar Biludlejning Valby
Blushøjvej 6
2450 København
Hjemmeside
Oscar Biludlejning Hvidovre
Åmarkvej 2
2650 Hvidovre
Hjemmeside
Oscar Biludlejning Hvidovre S
Stamholmen 111 A
2650 Hvidovre
Hjemmeside
One2move Biludlejning Brønshøj
Husumvej 128
2700 København
Hjemmeside
Oscar Biludlejning Kastrup
Kirstinehøj 56 A
2770 Kastrup
Hjemmeside
driveon.net
Nyropsgade 6
1602 København V
Hjemmeside
Budget
Kampmannsgade 1
1604 København
Hjemmeside
Avis
Kampmannsgade 1
1604 København
Hjemmeside
Lej Et Lig Østerbro
Rovsingsgade 68
2100 København Ø
Hjemmeside
Avis
Amager Landevej 106
2270 Kastrup
Hjemmeside
nembil.dk
Vermlandsgade 33
2300 København S
Hjemmeside
Byens Billeje Amager
Laplandsgade 6b
2300 København S
Hjemmeside
Lej Et Lig Amager
Uplandsgade 70
2300 København S
Hjemmeside
Cars4less
Vibevej 35
2400 København NV
Hjemmeside
Byens Billeje
Bådehavnsgade 4
2450 København SV
Hjemmeside
Lej Et Lig Rødovre
Rødovrevej 381
2610 Rødovre
Hjemmeside
PS Biludlejning København
Hvidovrevej 9
2610 Rødovre
Hjemmeside

Information om København

En af de mest populære steder at leje bil i Danmark er København. København er hovedstaden og den største by i Danmark. København har en befolkning på ca. 700.000 indbyggere og ligger på Sjælland. København strækker sig også ud på Amager og afskæres fra Malmø ved Øresund.

Øresundsbroen gør forbindelsen mellem Malmø og København lettere og du kan køre over den både med bil og tog. I de senere år er København blevet mere og mere integreret med den svenske by Malmø og tilsammen skaber de Øresundsregionen.

København blev Danmarks hovedstad tilbage i det 15. århundrede og begyndte sit liv som en vikinge fiskerby. I det 18. århundrede mistede København omkring en tredjedel af sin befolkning til pesten. To efterfølgende brande førte til ødelæggelsen af en masse infrastruktur, hvilket betyder, at mange af bygningerne i byen måske ikke er så gamle, som man skulle tro, da der måtte foretages en masse genopbygning for at erstatte de forårsagede skader.

Siden da har København været Danmarks økonomiske, statslige og kulturelle knudepunkt. Gennem investeringer i den private sektor og ren energi har Københavns økonomi været blomstrende i det sidste årti eller deromkring. Byen er en af de mest cykelvenlige byer i verden og er bedst udforsket på denne måde, selv om der også er mange der vælger at leje en bil.

Københavns lufthavn er den travleste lufthavn i de nordiske lande og benyttes af næsten to millioner mennesker hver måned.

Der er mange turistattraktioner i København herunder statuen af den lille havfrue. Dette er en lille og beskeden statue af en havfrue på en klippe der symboliserer historien skrevet af den danske forfatter H.C. Andersen.

København er også hjemsted for en af de ældste forlystelsesparker i verden. Tivoli har et væld af forlystelser og attraktioner, der tiltrækker flere besøgende end nogen anden forlystelsespark i Skandinavien hvert år.

Hvis du har lyst til kultur, kan du besøge Rosenborg Slotshave. Udover at være en skønhed i sig selv, er der også mange andre historiske bygninger i slotsparken og kunstinstallationer, som alle kan nyde.

Med sin historiske skønhed og dens moderne europæiske fremtoning har København meget at tilbyde enhver rejsende. Uanset om du er på udkig efter kultur, underholdning eller en god udsigt, finder du det i København.


Køretider i bil fra København


Destination
Ca. køretid
Roskilde
40 minutter
Malmø
50 minutter
Odense
2 timer
Billund
3 timer
Aarhus
3 timer og 10 minutter