Sixt præsenterer nyt koncept i Københavns Lufthavn

Danmark - København - Nyheder - Sixt - AF - 1. marts 2017
Sixt, der er kendt som det tyske biludlejningsfirma, præsenterer nu for første gang deres koncept Smart Start uden for de tyske grænser. Smart Start er en service til Sixts bedste kunder.

Konceptet har længe været i flere tyske byer såsom München, Hamborg og Düsseldorf, men præsenteres nu for første gang i Københavns Lufthavn ved Hotel Hilton. Her kan Sixts kunder hente deres bil på få minutter frem for at skulle med en bus til P1, der er blevet biludlejningsfirmaernes nye placering.

”Det nye Smart Start-tiltag betyder, at udlejningen kan foretages af en Sixt-medarbejder med en iPad. Smart Start er en hjælp til den hyppigt rejsende Sixt-kunde med Frequent Flyer. Det kan sammenlignes med en lufthavns fast track ved sikkerhedskontrollen,” fortæller Adm. direktør for Sixt i Danmark til mediet Stand By.

I Danmark står Sixt for 20% af biludjeningsmarkedet. Med en årlig omsætning på 200 millioner og et resultat på knap 13 millioner før skat fortsætter Sixt Danmark sin vækst.

De udvider desuden med deres 23. udlejningskontor i Danmark d. 9. marts. Udlejningskontoret vil ligge på Dronnings Tværgade i hjertet af København.