Biludlejning Sverige

Sammenlign priser på biludlejning i Sverige via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Sverige.

Populære steder at leje bil i Sverige


Billeje fra lufthavne i Sverige

Lufthavn
Sted
Gøteborg
Karlstad
Kiruna
Malmø
Stockholm
Stockholm
Østersund


Artikler om Sverige


Billeje i Malmø
Når du skal leje bil i Malmø kan det enten gøres fra Malmø Lufthavn eller Malmø centrum. De fleste danskere vil nok vælge at leje fra Malmø centrum og det er da også her det oftest er billigst. Læs mere

Lejebil i Sverige


Vores østlige nabo Sverige, er skandinaviens største land og har været det siden det tidligere danske Skåne, Halland og Blekinge faldt i svenskernes hænder i 17 hundrede tallet.

Sverige er et populært rejsemål for mange danskere, da landet både byder på mulighed for skiferie, shopping og meget mere. Derfor vælger mange danskere også at billeje i Sverige og det mest populære sted at leje bil er i den forbindelse nok billeje i Malmø. Dog er Stockholms Arlanda lufthavn også et popært sted at leje bil, da mange rejsende også tager flyet til Sverige hvis de skal til det nordlige Sverige.

Det er let at komme rundt i bil i Sverige og vejnettet og skiltningen er god. Det kan sagtens lade sig gøre at køre fra det sydligste sverige til det nordligste sverige og bortset fra Øresundsbroen er der ingen betalingsveje.

Stockholm
Hovedstaden i Sverige er Stockholm og byen er spredt ud over en række øer. Det tager ca. 7,5 timer at køre fra Malmø til Stockholm og dermed kan det sagtens lade sig gøre eksempelvis at leje en bil i Malmø og tage på weekend tur til Stockholm.

Göteborg
Göteborg ligger ud til vestkysten og er Sverige's anden største by. I Göteborg kan du eksempelvis besøge Liseberg der er den største forlystelsespark i Skandinavien eller en af de mange musséer som gemmer sig i byen.


SE OGSÅ: Populære skiområder i Sverige på kort på Skiområder.dk