Biludlejning Flensborg

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra $AIRPORT$.Information om Flensborg

Så du vil gerne leje en billig bil med fri kilometer fra Flensborg? Der er flere forskellige biludlejningsselskaber i Flensborg og i stedet for at gå rundt til dem alle kan du med vores system ganske let sammenligne priserne på billeje i Flensborg der ligger lige over den dansk-tyske grænse.

Flensborg (Flensburg) i Tyskland er en af de mest søgte steder at leje bil hvis man kigger på hvor personer fra Danmark lejer bil.

Hvorfor er det lige sådan? Det er det fordi mange har fundet ud af at det kan være smart et leje en bil når man skal på ferie i Tyskland eller videre ned i Europa.

Da Flensborg ligger lige over grænsen mellem Danmark og Tyskland er der mange som stiller deres egen bil i Flensborg så så lejer en bil til ferien i stedet.

Der er rigtig mange der benytter sig at dette og derfor er det smart at bestille hjemmefra og i god tid, da der kan være rift om bilerne.

Du kan få det komplette overblik over priser på biludlejning i Flensborg ved at bruge vores søgeformular ovenfor og så kan du bestille bilen hjemmefra i ro og mag hos den biludlejer der har den bedste pris.

Fordele ved billeje i Flensborg

Der er flere fordele ved at parkere sin egen bil lige efter grænsen og i stedet leje en bil fra Flensborg til resten af bilferien.

1. Komfort og bilstørrelse
Privat har man måske en lidt mindre bil eller ældre bíl som man bruger til at køre frem og tilbage til arbejde.

Bilen kan være fin nok til dagligt, men egner sig måske ikke ligefrem til at køre på den tyske Autobahn eller ned gennem Europa.

Da man for rimelig penge kan leje en nyere, størrere og komfortable bil - kommer billeje fra Flensborg til sin ret her. Derfor stiller mange bilen i Flensborg og drager videre i en mere komfortable bil.

2. Slid på bil og bildele
Et andet argument for at leje bil i Flensborg kan være at man gerne vil undgå slid på sin egen bil, da der trods alt ofte bliver kørt en del kilometer på en kør-selv-ferie ned gennem Europa.

I Flensborg får man ofte fri kilometer når man lejer bil (i modsætning til Danmark) og derfor ligger det lige til, at leje en bil i stedet for at bruge sin egen, hvis man eksempelvis skal køre 2.000 kilometer.

Kørselsbegrænsninger fra Flensborg

Hvis du har tænkt dig at køre ind i andre lande med din lejede bil, skal du være opmærksom på at der kan være begrænsninger på hvilke lande du må køre ind i.

Dette kan du hurtigt tjekke ved booking af bilen, hvis du bruger en af de forhandlere der er inkluderet i vores prissammenliging. Deres vilkår fremgår af siden der hvor du booker bilen.

Det er aldrig tilladt at køre en bil der er lejet i Flensborg ind over grænsen ind i Danmark. Det har ikke så meget med udlejernes regler at gøre, men ifølge dansk lov er det ikke tilladt for danskere at køre i udenlandsk registrerede biler i Danmark.

Billeje i Flensborg med fri kilometer
Hvis planen er at køre på sommerferie i den lejede bil er det vigtigt at den er med fri kilometer. Det er der heldigvis en del biludlejere i Flensborg der tilbyder.

Når du søger med vores system efter lejebiler i Flensborg kan du tydeligt se om de funde biler er med fri kilometer eller ej. Det kan være at biler med ubegrænsede antal kilometer er en anelse dyrere i leje, men det kan formodentlig godt betale sig, hvis man skal køre langt.

Hvis man først skal til at betale pr. kørt kilometer kan det hurtigt blive dyrt.

Leje af 9 personers bus i Flensborg
En populær trend de senere år er at leje en 9 personers minibus i Flensborg i Tyskland.

Man kører i hver sin bil over grænsen til Tyskland og mødes i Flensborg. Herfra lejer man så en 9 personers bus og kører sammen på ferie ned gennem Tyskland. Det er ofte billigere end at køre to biler og ofte også billigere end at leje en 9 personers minibus hjemmefra og køre på ferie i den.

Kigger man på udvalget af lejebiler til 9 personer i Flensborg er det modeller som Mercedes Vito, Ford Tourneo, Opel Vivaro og lignende. Det er altså fortrinelige biler man kan leje hvis man er en hel familie der skal afsted.Artikler om Flensborg


Parkering i Flensborg
Når du lejer bil i Flensborg findes der flere forskellige muligheder for at parkere din egen bil. Du kan også vælge at stille din egen bil i Padborg og tage toget over grænsen. Læs mere


Køretider i bil fra Flensborg


Destination
Ca. køretid
Hamborg
2 timer
Berlin
4 timer 30 minutter
München
9 timer