Billeje fra Billund Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Billund Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Billund Lufthavn
BLL
Billund
Danmark

Officiel hjemmeside

Hvis dit fly bliver væsentligt forsinket, skal du huske at give biludlejningselskabet besked. Vær iøvrigt opmærksom på at du eventuelt kan få erstatning hvis dit fly fra Billund skulle blive forsinket. Der er nogle generelle regler om erstatning ved forsinkede flyrejser som kan være gældende, hvis visse kriterier er opfyldt.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Passagerterminalen 10, 7190 Billund, Danmark


Telefon: +45 76 50 50 50

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
8 internationale, 1 lokale
Generel information om Billund Lufthavn

Billund Lufthavn fakta
Billund Lufthavn er Danmarks næststørste lufthavn - efterfulgt af Københavns Lufthavn. Lufthavnen tjener som international lufthavn for det meste af Vestdanmark.
Biludlejning Billund Lufthavn
Biludlejning i Billund Lufthavn. Foto: iStockPhoto


Selve byen Billund har en masse spændende at byde på. En måde, hvorpå du kan opleve byen og komme nemmere omkring på, er at vælge billeje i Billund Lufthavn.

Hvis du har børn med, så kommer du ikke udenom, at du skal en tur til Legoland. Og så vil det være ret praktisk med en bil, så du kan holde styr på børnene, som er ved at sprække af begejstring, fordi de er så spændte på at skulle i Legoland. Det er ikke så nemt at holde styr på tropperne med offentlig transport.

Legoland er et besøg værd
Legoland er den helt store attraktion, som Billund er kendte for. Her kan du slippe dit indre legebarn løs. Og mon ikke dine børn vil takke dig for, at du har taget dem med til Legoland. Forlystelsesparken er helt tilbage fra 60’erne. I samme periode blev Billund Lufthavn bygget.

I Legoland kan hele familien tage med - også bedsteforældre - da der er så meget flot at se på. Det er utroligt, hvad de små legoklodser kan føre til. Der er både vandland, forlystelser til de små og mange andre lande-temaer. Der er mere end 50 forlystelser. Hvis ikke I kan nå det hele på én dag, så kan I tjekke ind på Legolands helt eget hotel. Og ønsker I at komme tilbage til Legoland, så kan I også købe sæsonkort.

Billund byder på meget mere
I centrum af Billund er der kulturcenteret, Billund Centret, hvori der blandt andet er bibliotek, musikskole, teatersal og udstillingssal. Tæt på centret er der også skulpturen “Træet i Billund”, som er lavet af billedkunstneren Sven Dalsgaard.

Ellers byder Billund Kommune på gode muligheder for shopping, kultur, kunst og god mad. I kan for eksempel tage på shopping i handelsbyen Grindsted eller gå en tur gennem Skulturpark Billund, hvor natur og kunst forenes.

I løbet af året afholdes der også markeder og koncerter, som man kan opleve. Desuden er forlystelser som Lalandia Aquadome og Givskud Zootopia i Billund Kommune, som du også bør give et besøg.

Biludlejning - bestil hjemmefra
Da Billund byder på mange forskellige aktiviteter i byen og de omkringliggende byer, vil det klart være at foretrække at benytte biludlejning. Byen er især for børnefamilier med de mange spændende forlystelsesparker. Men en kærestetur for et par, der er interesseret i kunst, historie, shopping og god mad, kan også sagtens tage til Billund.

Uanset hvem I kommer, så er det en fordel at bestille biludlejning hjemmefra, så alt er klar, når I ankommer til Billund Lufthavn. Her kan I sammenligne priserne på biludlejning og gennemgå papirerne. Det vil give jer den bedste oplevelse, for så er det bare at sætte jer ind i bilen, når I ankommer. Så kan I ellers læne jer tilbage og glæde jer til at opleve Billund.


Senest fundne priser på billeje fra Billund Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Volkswagen Up
10-10-2020
150,- pr. dag
Volkswagen Up
03-09-2020
257,- pr. dag
Hyundai i40 Estate
29-08-2020
283,- pr. dag
Volkswagen Up
09-10-2020
295,- pr. dag
Volkswagen Up
17-01-2021
324,- pr. dag
Køretider i bil fra Billund Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Aarhus
1 time og 10 minutter
Kolding
40 minutter
Legoland
5 minutter
Esbjerg
50 minutter