Billeje fra München Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra München Lufthavn.Information om München Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

München Lufthavn
MUC
München
Tyskland

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til München Lufthavn er Ca. 1 time og 45 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er München Lufthavn den 6. billigste lufthavn at leje bil fra i Tyskland.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Nordallee 25, 85356 München, Tyskland


ANDRE NAVNE:
Franz Josef Strauß
Flughafen München Franz Josef Strauß


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 4 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Tyskland

Lufthavn
Sted
Berlin
Bremen
Dusseldorf
Frankfurt
Hamborg
Hanover
Køln
Lübeck
Nürnberg
Laage
Stuttgart


Generel information om München Lufthavn

München Lufthavn i korte træk
München Lufthavn kaldes også Franz Josef Strauß ligger ca. en halvtimeskørsel nord for München. Målt i forhold til passagerertal er lufthavnen den anden travleste lufthavn i Tyskland. Med mere end 42 millioner årlige passagerer bliver München Lufthavn kun overgået af Frankfurt Lufthavn der håndterer i omegnen af 60 millioner passagerer årligt.
Biludlejning München Lufthavn
Biludlejning München Lufthavn


Lufthavnen ligger i delstaten Bayern og er opkaldt efter den tidligere minister Franz Josez Strauß, selvom den i daglig tale blot omtales som München Lufthavn. Lufthavnen åbnede tilbage i 1992, hvor flyvninger fra det tidligere München-Riem Lufthavn lev flyttet over til den nye lufthavn.

Lufthavnen har 2 terminaler og billeje foregår fra lufthavnens "car rental center" som du finder på Terminalstraße Mitte. Lejebiler skal afleveres i område for lejebil returnering overfor parkeringsområde P26 og nord for parkeringsområde P9.

I lufthavnen er der et stort udbud af spisesteder som restauranter, caféer og snackbarer - mere end 40 af slagsen. Her er der med garanti mad og drikke til alle smagsløg. Du kommer ikke til at kede dig i lufthavnen, for der er oven i købet over 130 butikker, hvor du kan shoppe eller ose. Placeringen for spisesteder og shoppingsmuligheder er mellem de to terminaler - Munich Airport Center - kaldet MAC.

Er du på forretningsrejse, er der også mulighed for at afholde konferencer eller møder i München Lufthavn i et af de 35 lokaler. Der kan være alt 4 til 120 personer i lokalerne. Desuden er der faciliteter som kopimaskiner, printere og computere, som du kan få adgang til i Service Centeret i lufthavnen. I München lufthavn er der også mulighed for at få vekslet penge eller hævet penge. Ligeledes er der postkontor og banker. Der er trådløst WiFi i hele lufthavnen.

Er du uheldig at blive syg, er der et medicinsk center tilknyttet lufthavnen, hvor der er apotek og tandlæge. Har du børn med, og ventetiden er lang, er der også legerum for børn.

München
München - den største by i delstaten Bayern - ligger ved den 295 kilometer lange flod Isar og nord for de bayerske alper. Den er i nærheden af tysk-østrigske grænse. Byen er den tredjestørste i Tyskland og har omkring 1,4 millioner indbyggere (år 2013). München byder på en sand storbyoplevelse.

Der er masser af muligheder for shopping og rundvisninger, hvor du kan se masser af arkitektur. Desuden er ølsmagning et hit, selv uden for sæsonen med Oktoberfest.

Mustsees er blandt andet kirken Alter Peter. Her er der 299 trin op til en udkigsplatform, hvor du får en af de bedste udsigter udover München. Desuden bør du besøge rådhuset på Marienplatz. Og på Viktualienmarkt kan du få fingrene i lokale produkter fra Bayern som frugt og grønt, te og oste.


Senest fundne priser på billeje fra München Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Polestar 2
24-06-2024
226,- pr. dag
Peugeot 108
10-02-2024
289,- pr. dag

Køretider i bil fra München Lufthavn


Destination
Ca. køretid
München centrum
30 minutter
Augsburg
55 minutter
Ingolstadt
45 minutter
Rosenheim
1 time og 10 minutter
Salzburg, Østrig
1 time 55minutter
Innsbruck, Østrig
2 timer og 15 minutter