Biludlejning Australien

Sammenlign priser på biludlejning i Australien via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Australien.

Billeje fra lufthavne i Australien

Lufthavn
Sted
Adelaide
Brisbane
Cairns
Darwin
Hobart
Melbourne
Perth
Sydney


Artikler om Australien


Biludlejning i Australien's største by Sydney
Australiens største by, Sydney, er verdenskendt som det enorme lands kulturelle centrum og hvis du skal finde biludlejning i Sydney kan du danne dig et overblik ved hjælp af vores søgemaskine. Læs mere

Billeje i Brisbane på den australske østkyst
På den australske østkyst ligger byen Brisbane. Selve byen er på mange måder en moderne storby med omkring to millioner indbyggere. Men strandene, øerne og den vildtvoksende vegetation i oplandet omkring byen ligner noget fra en anden verden. Lej en bil og oplev den australske natur når den er bedst. Læs mere

Lej bil i Melbourne fra Tullamarine eller Essendon lufthavn
Melbourne er en stor by. Med fire millioner indbyggere er den Australiens næststørste. Den pulserende metropol byder på mange forskellige oplevelser inden for kultur, kunst og gastronomi. Men de omkringliggende naturrige områder er mindst lige så stor en oplevelse. Læs mere

Rundt i Australien med lejebil


Med lejebil i Australien kan du komme rundt og se dette smukke land med et område på størrelse med Europa med en befolkning kun lidt større end Hollands. Australien er et af verdens største lande og billeje i Australien er nærmest en nødvendighed hvis du vil ud og se noget, da afstandene er store.

Trods af den voldsomme vestlige indvandring gennem det 19. og 20. århundrede er det stadig naturen, der hersker over det meste af dette mægtige stykke land. Klimaet, plante- og dyrelivet er utroligt alsidigt, og mange af arterne, der findes i Australien, findes ingen andre steder i verden. Store dele af indlandet er stadig vildt og ukultiveret. Det er især langs kysterne, man finder civilisationen i varierende udstrækning.

Brisbane og området omkring
Brisbane er hovedstaden i delstaten Queensland, som grænser op til Koralhavet i den nordøstlige del af landet. Området byder både på utrolige naturoplevelser, kultur og arkitektur samt muligheder for aktiv ferie og absolut afslapning.

For den eventyrlystne rejsende er området omkring Brisbane det rene slaraffenland. Den varierede natur indbyder til alskens ekstremsport, safari og sejlture. Bestig for eksempel Kangaroo Point klipperne, kast dig ud i skydiving eller se det hele lidt fra oven i en luftballon, der glider over byen i et adstadigt tempo.

Inde i selve byen er der også nok at opleve, så skal du kun være i Brisbane by behøver du formodentlig ikke billeje i Australien. Gaderne summer af afslappet storby, og man kan mænge sig med de lokale på de mange fortovscaféer, shoppe i det store udendørs indkøbscenter eller nyde solskinnet i en af de mange parker, der er anlagt langs Brisbane River, som flyder gennem byen.

Brisbanes kulturelle hjerte finder man omkring Queensland Cultural Centre ved South Bank. Her ligger Queensland Museum og Queensland Art Gallery, som udstiller australske kunstnere. Området huser også en ballet og en opera, som er et besøg værd. Efter forestillingen kan man passende defilere over mod det gamle elværk Powerhouse, der i dag er omdannet til et hyggeligt spisested med tværbjælker og lysekrone under loftet.

Langt fra Brisbanes hippe storbyliv finder man det paradisiske Moreton Bay. Det krystalklare vand indbyder til dybhavsfiskeri, windsurfing eller en kajaktur til en af de omkringliggende øer. Havbunden er desuden beriget med koralrev, hvor man kan dykke med eksotiske fisk og skildpadder. Området er også fyldt med historiske seværdigheder, og listen over oplevelser fortsætter i det uendelige.

Rundt i Australien med Google Maps
Hvis du skal bruge Google Maps eller lignende system når du kører rundt i din lejebil i Australien kan det være en god idé at sikre dig at dit mobilabonnement virker i Australien, så du ikke får en ekstra regning for det data du har brugt med din GPS app.

Gold Coast
Fra ét paradis til et andet. Lej en bil med billeje i Australien og sæt kursen sydpå mod Guldkysten, hvor man finder nogle af Australiens fineste sandstrande, heriblandt det verdensberømte Surfers Paradise. Hele området har et islæt af overdådighed og glamour. Fra de endeløse strande til spabadene, luksusbutikkerne og det sitrende natteliv. Byen er paradis for de unge og velstillede.

Men Gold Coast er meget mere end det. Byen er det perfekte udgangspunkt for at opleve noget af Australiens smukkeste natur.

Efter et par dage ved stranden kan man tage en udflugt vestpå til et stykke af den frodige natur, som omgiver Gold Coast. Her finder man for eksempel subtropiske regnskove i McPherson Range, smukke vandfald i Tamborine Mountain National Park og Lamington National Park, hvor det lokale dyreliv er køreturen værd i sig selv. Området er også kendt for sin vinproduktion, og de lokale producenter sælger ud af herlighederne i små butikker langs Gold Coast Hinterland Wine Trail. Hvis man får lyst til at overnatte i de smukke omgivelser, er der også mulighed for det i de forskellige regnskovsrefugier.

Sydney
Pak tasken med minder om den skønne natur og tag lejebilen sydpå langs kysten. Fortsæt til hovedstaden i delstaten New South Wales, Sydney. Hjemsted for det berømte operahus, og den største by i Australien.

Smid taskerne på værelset og kom ud i byen i en fart. Der er nok at opleve og mange måder at opleve det på. Tag for eksempel på en sejltur gennem Sydneys verdensberømte havn, hvor der blandt andet er udsigt til Jørn Utzons imposante operahus, som efterhånden er blevet synonymt med byen Sydney. Oplev havnen fra kajak, yacht eller en af de summende restauranter langs vandet.

Kvarteret Paddington er Sydneys hippeste område. Med en tur langs de mange tøjbutikker, antikvariater og gallerier føler man sig nærmest hensat til en europæisk storby. Her ligger også en herlig symfoni af traditionelle pubs, hvor man for alvor kan gnubbe albuer med de lokale og nyde et solidt måltid mad i uprætentiøse rammer. Bølgerne går især højt, hvis det lokale rugbyhold Sydney Roosters lige har vundet en kamp.

Fra Sydney kan man tage en færge til Manly, som er en blanding af bushlandskab og skøn sandstrand. Lej for eksempel en cykel eller knallert og kør rundt om de nordlige strande, eller nyd en horisontal omgang afslapning ved vandet. Ægte vandhunde kan også lære at dykke i Cabbage Tree Bay eller sejle kajak i havnen.