Billeje fra Ponta Delgada Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Ponta Delgada Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Ponta Delgada Lufthavn
PDL
Sao Miguel, Azorerne
Portugal

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Ponta Delgada Lufthavn er Ca. 5 timer
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Ponta Delgada Lufthavn den 5. billigste lufthavn at leje bil fra i Portugal.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
São Miguel, Azoerne, Portugal


Telefon: +351 296 205 400

ANDRE NAVNE:
João Paulo II
São Miguel Lufthavn


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 1 lokale
Generel information om Ponta Delgada Lufthavn

Ponta Delgada Lufthavn i korte træk
Er du i gang med at planlægge ferie? Alle burde overveje at besøge øen São Miguel, som også kaldes den grønne ø, der er kendt for sin helt og aldeles smukke natur. Her er både vulkankrater, parker, bjerge og vandfald. Der svømmer delfiner i Atlanterhavet nær øen, og så er der milde temperaturer året rundt.

For at komme til den fantastiske ø, skal du flyve til øens eneste lufthavn, Ponta Delgada Nordela Lufthavn - også kaldet João Paulo II Lufthavn, som er opkaldt efter paven Johannes Paul II. For at komme vidt omkring på São Miguel, kan du vælge biludlejning direkte fra Ponta Delgada Nordela.

Biludlejning på São Miguel gør turen bedre
São Miguel er en portugisisk ø - og den største ø i den portugisiske øgruppe Azorerne. På øen bor der omtrent 140.000 indbyggere, og den måler 65 km. fra øst til vest og 12 km. fra nord til syd. Eftersom det er den største ø i øgruppen, vil det være en kæmpe fordel at vælge biludlejning til turen, som giver en større frihed, og så kan du få set meget mere.

Du synes, der er så meget, du gerne vil nå at se, og hvis du skal bruge tid på offentlig transport og hele tiden have et kort med i baglommen for at se, hvor du er, bliver det ikke en lige så afslappende ferie, som hvis du valgte billeje. Med billeje skal du blot sætte dig ind, indstille GPS’en, og så kan du bare træde speederen i bund, mens du nyder den flotte natur, der er på øen. Det er nemt og bekvemt.

Det skal du se på São Miguel
Øen São Miguel kaldes også få Ilha Verda, som betyder den grønne ø på dansk. Og det er ikke tilfældigt, at øen har dette kaldenavn. For alle dens naturfaciliteter er must-sees.

Oplev blandt andet Terra Nostra Park, hvor du kan se en botanisk have, varme kilder, eksotiske blomster, søer og alverdens planter og træer. Din krop vil takke dig for at hoppe i det varme vand, mens du kan nyde et flot udsigt.

I byen Furnas, som ligger øst for Ponta Delgada Nordela Lufthavn, kan du komme på opdagelse i en dal, som ligger i et tidligere vulkankrater. Dalen anvendes som naturkøkken, hvor blandt andet São Miguels traditionsret ”Cozido” laves. Den består af en gryde med kød og grøntsager, der indpakkes i klæder og begraves i jorden tæt ved de varme kilder. 5 timer efter er maden klar.

Og nu hvor vi er inde på maden på São Miguel, så kan du godt glæde dig til at opleve øens lækre køkken. Især fiskeretter er øen kendt for. Men også oste, der er produceret lokalt, og friske frugter vil få dine tænder til at løbe i vand. Desuden kan du nyde et glas hvid- eller rødvin, som også er lavet på øen. Og så skal du spise brød til - øens søde brød bliver du nærmest afhængig af.

Biludlejning bør du bestille hjemmefra
For at sikre at billejen er i orden, når du skal til udlandet, anbefales det, at du bestiller din bil på forhånd. Når du bestiller hjemmefra, sørges der for, at bilen er klar, når du ankommer i lufthavnen, og så kan du sammenligne priser og finde den bedste pris.